Autor Wiadomość
MobiL łamanie symbiana Napisany: 18 Lip 2009 06:34 łamanie symbiana   Postaw piwo autorowi tego posta

witam mam pytanie jak zlamac symbiana w n97 wiecie zeby dalo sie wszystko instalowac bez certyfikatow. i czy zrobienie czegos takiego nie bedzie przeszkadzac podczas aktualizacji telefonu??
chucky łamanie symbiana Napisany: 18 Lip 2009 06:44   Postaw piwo autorowi tego posta

musisz mieć helloOX-a i certyfikat wyrobiony na OPDA bo inaczej nie złamiesz symbiana w tej nokii ale wydaje mi się że nawet helloOX-em nie złamiesz go tak więc musisz podpisywać.

MobiL łamanie symbiana Napisany: 19 Lip 2009 02:56   Postaw piwo autorowi tego posta

aha a jak najlepiej i najszybciej wyrobic certyfikat i co do tego jest potrzebne, jak sie pozniej podpisuje nim??
chucky łamanie symbiana Napisany: 19 Lip 2009 05:12   Postaw piwo autorowi tego posta

do wyrobienia certyfikatu potrzebny jest twój numer imei telefonu ponieważ pod ten numer jest wyrabiany certyfikat. HelloOX-a podpiszesz tylko certyfikatem z OPDA (chińska stronka) a do podpisania potrzebny jest plik .cer , .key program do podpisywania i plik który chcesz podpisać.

MobiL łamanie symbiana Napisany: 23 Lip 2009 12:03   Postaw piwo autorowi tego posta

poda mi ktos link do jakiegos dobrego programu do podpisania??
chucky łamanie symbiana Napisany: 23 Lip 2009 02:00   Postaw piwo autorowi tego posta

program np. SignMe
Pobieranie / Download:

MobiL łamanie symbiana Napisany: 23 Lip 2009 11:19   Postaw piwo autorowi tego posta

mam pobralem i wyskakuje mi komunikat game over i pisze this beta version has expired... Please visit http://www.barakharel.com/signme/ for a newer wersion i tylko ok jest i tyle

a to moze miec znaczenie za mam viste czy cos takiego??
chucky łamanie symbiana Napisany: 24 Lip 2009 12:28   Postaw piwo autorowi tego posta

nie ma znaczenia czy masz vistę czy nie http://www.google.pl/sear...o+podpisywania+ ściągnij jakiś i zobacz

wmd3ath łamanie symbiana Napisany: 25 Lip 2009 12:38   Postaw piwo autorowi tego posta

leo20, witam problem mam z 5800 i certyfikatami dasz rade jakos pomoc ?
chucky łamanie symbiana Napisany: 25 Lip 2009 01:41   Postaw piwo autorowi tego posta

wmd3ath, ok na PW lub GG jak wolisz

mareksok łamanie symbiana Napisany: 21 Paź 2009 10:55   Postaw piwo autorowi tego posta
leo20, witam
mam certyfikat i chce zlamac system w 5800xpm ale nie udaje mi sie to!!
prosze o pomoc
gg.8734849
BoRoS łamanie symbiana Napisany: 21 Paź 2009 02:41   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
W czym masz problem kod emotikony: :?: Postaram sie pomóc kod emotikony: :)