| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Elektronik | |
|
Jest prosty sposób by w nokii x6 mieć latarkę bez zbędnych aplikacji. Wystarczy przytrzymać przycisk odblokowania na maksa w dół przez około 5s, jeśli nie zadziała odblokowywać i zablokowywac, gdzieś po 3-4 razie powinno zaskoczyć. Żeby wyłączyć nacisnąć skrót aparatu. Niech ktoś prztestuje |
||
| Casaya | |
|
| Elektronik, ciekawe ale czy bezpieczne? _________________ |
||
| chucky | |
|
| radziubaker, jeżeli Nokia uwzględniła taki sposób by zmienić diody w x6 w latarkę to czemu niby miało by to być niebezpieczne? Teraz w telefonach montuje się lepsze i mocniejsze diody led niż kilka lat temu np. e398 ma diodę led ale nie może dłużej świecić nic godzina bo później się zaczyna topić _________________ |
||
| Elektronik | |
|
Jest to jak najbardziej bezpieczne jeśli nie chcemy zamienić komórki na latarkę. Telefon słuzy do czegos innego To rozwiazanie ma byc przydatne w naglych sytuacjach lub gdy zapomnimy tej prawdziwej latarki. O spaleniu czy przegrzaniu - nie ma takiej szansy |
||
| Casaya | |
|
| widac jednak sa jakies "myki".w androidzie.raczej to nie wykonalne _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Takie coś widziałem w nowych ale słabych modelach nokii. Chyba nawet nokia touch and type któraś ma tak że przytrzymasz gwiazdkę i led się włącza. Więc Jakby był ktoś zdolny to by zrobił taka aplikację i np pod zielona słuchawkę przypisał. _________________ |
||
| dragon987 | |
|
| właśnie testuję i nie działa na mojej X6 ;/ | ||
| Laki1231 | |
|
| BO niekompatybilne _________________ |
||
| chucky | |
|
| Laki1231, co ty za głupoty piszesz, jakie niekompatybilne, jeżeli u jednego działa to u innego też powinno no chyba że ma starszego softa i funkcja latarki jest dostępna w nowym sofcie _________________ |
||
| Elektronik | |
|
Dragon987, oczywiście shackowany soft wersja v32 ? aha i nokia musi byc odblokowana przed podjeciem proby wlaczenia latarki .możliwe że ma na to wpływ aplikcacja tweaks z pluginami lub co innego co mam zainstalowane, czyli nie tak różowo albo druga opcja maja nokia jest wyjatkowa, już cena była wyjątkowa 200 złotych za nówkę niesmigana |
||
| Laki1231 | |
|
| Elektronik, nie działa na nowym sofcie na 2 x6 w komisie. Przytrzymałem i nic. Najnowszy soft. Może jakiś rm albo region tak ma tylko? _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[C5-00] Latarka |
Pytania i Problemy z telefonami | Malutor | |
Latarka na Omnie HD |
Szukam | Lord Ez_pot | |
Latarka na Omnię HDDziałająca latarka na Omnie HD |
Aplikacje | Jack | |
Latarka w nokii 5800 |
Szukam | ShooT800 | |