| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| deltanet | |
|
Najnowsza wersja znajduje się tutaj LCG Jukebox v2.73(0) <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://images47.fotosik.pl/106/bb0e340a1364e3e0.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Opis:
<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> |
||
| Bonus | |
|
| Pójdzie na n71?? ^^" | ||
| deltanet | |
|
| Powinno ale pewności nie mam...W tej chwili posiadam tylko 5800XM i śmiga znakomicie... | ||
| lui754 | |
|
| LCG Jukebox v2.45 S60v3 SymbianOS9.x Signed Cracked Repacked Zmiana języka odbywa się poprzez wciśniecie klawisza 0 Wersja angielska w pełni scrackowana. Pobieranie / Download:
|
||
| ferko | |
|
| czemu mam w menu "buy and unlock" skoro to wersja scrackowana, chyba coś żle zrobiłem | ||
| daniu | |
|
| Nie ma polskiego języka;/ | ||
| mateusz788 | |
|
| a mi na noki 5530 nie dziala- tzn podczas instalacji komunikat o tym, ze niby nie kompatybilna a pozniej nie reaguje na dotyk:/ | ||
| kakus0007 | |
|
mateusz788 napisał/a:
mam ten sam problem |
||
| bartekhks | |
|
| a czy ten program ma funkcje equalizera dźwięku ?? no chciałem sam sam sprawdzić ale przy instalacji okazało się że ważność certyfikatu wygasła - jakieś pomysły ?? |
||
| Jack | |
|
| Tak ma eqalizer. Co do certyfikatu to musisz złamać system Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| crick3d | |
|
| Przy instalacji wyskakuje mi : "Nieprzyznany dostęp do żądanej aplikacji" ktoś się orientuje dlaczego ? |
||
| Jack | |
|
| Złam system. Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
LCG JukeboxOdtwarzacz audio |
Aplikacje | patrikos23 | |
LCG Jukeboxodtwarzacz audio |
Aplikacje | lui754 | |
Dodanie LCG Jukebox do menu muzycznego w N97 |
Modyfikacje | DSV | |
LCG SlickInternetowy komunikator na Windows Mobile Pocket PC |
Aplikacje | deltanet | |
LCG PhotoBookPrzeglądarka zdjęć |
Aplikacje | Jack | |
LCG Profimailzarzadzanie naszą pocztą |
Aplikacje | DSV | |
LCG ProfimailNajlepsza aplikacja do zarządzania naszą internetową pocztą jaka kiedykolwiek powstała. |
Aplikacje | DSV | |
LCG PhotobookPrzeglądarka zdjęć (zaawansowana) |
Aplikacje | Jack | |
LCG Slickmulti-komunikator |
Aplikacje | DSV | |
LCG ProfimailNajlepsza aplikacja do zarządzania naszą internetową pocztą jaka kiedykolwiek powstała. |
Aplikacje | Jack | |