Autor Wiadomość
Laki1231 LG T315i - tani dotykowiec z WiFi Napisany: 25 Mar 2011 09:43 LG T315i - tani dotykowiec z WiFi   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6

Firma LG przedstawiła właśnie kolejny telefon przeznaczony dla mniej zamożnych odbiorców. LG T315i został wyceniony na równowartość około 450 złotych. Jaka jest specyfikacja nowej komórki?

Za tak niską cenę nie można spodziewać się rewelacji. LG T315i to komórka o wymiarach 103 x 57 x 11,9 mm, wyposażona w ekran o przekątnej 2,8 cala i rozdzielczości 240 x 320 pikseli oraz gniazdo na standardowe słuchawki jack 3,5 mm. Miłe dodatki do taniego sprzętu to obsługa WiFi, aparat 2 Mpix oraz radio FM.

Sprzęt ma zaledwie 20 MB pamięci wewnętrznej. Ratunkiem jest obsługa kart microSD o pojemności do 4 GB. W telefonie jest preinstalowana przeglądarka Opera Mini oraz aplikacje do obsługi serwisów społecznościowych, takich jak Facebook i Twitter. W obudowie LG T315i zamknięto baterię o pojemności 900 mAh.

Nowa komórka została zaprezentowana przez rosyjski oddział LG i już wkrótce trafi na sklepowe półki. Możemy się spodziewać, że sprzęt szybko będzie dostępny na pozostałych rynkach europejskich.

Źródło: komorkomania.pl

A.Wesker LG T315i - tani dotykowiec z WiFi Napisany: 26 Mar 2011 03:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Szczerze?LG to padaka!Lepiej za tą cenę Samsunga Monte kupić

Meler LG T315i - tani dotykowiec z WiFi Napisany: 26 Mar 2011 06:30   Postaw piwo autorowi tego posta

kolego . To że masz uraz do jednego telefonu to nie znaczy że wszystkie takie są. LG ma dość dużo naprawdę dobrych telefonów
Laki1231 LG T315i - tani dotykowiec z WiFi Napisany: 26 Mar 2011 08:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Ja osobiście wolę LG niż tego ścinającego się Monciaka;/

A.Wesker LG T315i - tani dotykowiec z WiFi Napisany: 26 Mar 2011 03:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja bym i tak wolał kupić inny tel.Nie mam urazu do LG ale uważam ze są lepsze firmy.Wielu kumpli narzeka na tą firmę.

Meler LG T315i - tani dotykowiec z WiFi Napisany: 26 Mar 2011 06:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Dlatego trzeba kupić odpobiedni model kod emotikony: :) ja małem LG KC910 renoir i KU990i oba świetne telefony kod emotikony: :) Takze telefony z Androidem od LG są dobre i tanie.