Autor Wiadomość
MRacheron Lgelaność tego typu forum? Napisany: 05 Lut 2011 04:39 Lgelaność tego typu forum?   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam pytanie, z czystej ciekawości. Jak to jest z takimi forami jak to, można je nazwać warezem? Przecież są tu umieszczane płatne gry i aplikacje?

Może ktoś mi wytłumaczyć na jakiej podstawie prawnej można umieszczać legalnie takie rzeczy?

Pozdrawiam.
Jack Lgelaność tego typu forum? Napisany: 05 Lut 2011 04:41   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Serwery na których są umieszczane biorą za to odpowiedzialność.

MRacheron Lgelaność tego typu forum? Napisany: 05 Lut 2011 04:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Rozumiem, jednak umieszczanie linków tutaj to rozpowszechnianie nielegalnych programów i gier?
Laki1231 Lgelaność tego typu forum? Napisany: 05 Lut 2011 05:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
A po Ci w ogóle takie informacje?

MRacheron Lgelaność tego typu forum? Napisany: 05 Lut 2011 06:14   Postaw piwo autorowi tego posta

chyba już napisałem.
Laki1231 Lgelaność tego typu forum? Napisany: 05 Lut 2011 06:16   Postaw piwo autorowi tego posta

Masz 24h na usunięcie po braniu pliku to wszystko;D

MRacheron Lgelaność tego typu forum? Napisany: 05 Lut 2011 06:17   Postaw piwo autorowi tego posta

a tak poważnie to chce zrobić podobne forum tylko że nie koncentrować się na symbianie.

Laki kod emotikony: :kiss:
Laki1231 Lgelaność tego typu forum? Napisany: 05 Lut 2011 06:21   Postaw piwo autorowi tego posta

MRacheron, geju. Nie uda Ci się zbyt wiele tego typou for w sieci.

4u Lgelaność tego typu forum? Napisany: 05 Lut 2011 06:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Takich forum jest zbyt wiele. Popatrz u wujka google ile takich forum ma po 3-5 użytkowników. A to też wiąże się z kosztami.
Jeszcze na darmowym "hostingu" sobie ją zrób to już powodzenia.
MRacheron Lgelaność tego typu forum? Napisany: 05 Lut 2011 06:26   Postaw piwo autorowi tego posta

4u nie martw się o mnie kod emotikony: ;) ja sobie rade dam.
Laki1231 Lgelaność tego typu forum? Napisany: 05 Lut 2011 06:29   Postaw piwo autorowi tego posta

wątpie ciężko rozkręcić forum;) MRacheron,

MRacheron Lgelaność tego typu forum? Napisany: 05 Lut 2011 07:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Zawsze lepiej ruszyć dupę chociaż tak niż nic nie robić.
1 2 »