Autor Wiadomość
HolyGoalie LocoRoco Napisany: 07 Lip 2009 12:49 LocoRoco   Postaw piwo autorowi tego posta

LocoRoco

Gracz ma za zadanie tak manipulować światem widocznym na panoramicznym ekranie, aby bohaterowie gry przetaczali się lub przeskakiwali w poszczególne miejsca na planszy. Bohaterowie którymi porusza gracz to miękkie baloniki, które w trakcie gry powiększają swój rozmiar po zjedzeniu magicznych owoców, w ten sposób użytkownik sięga wyższego pułapu punktowego. Im większy nasz bohater tym trudniej mu przecisnąć się przez wąskie przejścia i tu przydaje się funkcja rozbicia LocoRoco na małych niezależnych od siebie bohaterów. Pojawiają się one w różnych kolorach w zależności od etapu gry (żółty, czerwony, czarny, zielony, niebieski). Ostrożne manipulowanie światem LocoRoco umożliwia unikniecie pułapek, którymi naszpikowany jest świat bohatera. Dostępne są różne scenerie świata Loco Roco: tropikalna dżungla, łąka, świat znajdujący się wewnątrz żaby czy pingwina oraz teren pokryty w całości śniegiem.

PW:
Pobieranie / Download:

Pobieranie / Download:

Karola86 LocoRoco Napisany: 07 Lip 2009 04:25   Postaw piwo autorowi tego posta

O jak fajnie że wrzuciłeś to grę kod emotikony: :D kod emotikony: :letssin:

Grałam w nią na PSP - jest super!!! A teraz będę ją miała na telefonie kod emotikony: :D

Ostrzegam bardzo wciąga - przynajmniej na mnie tak zadziałała.
HolyGoalie LocoRoco Napisany: 07 Lip 2009 04:51   Postaw piwo autorowi tego posta

Proszę Bardzo kod emotikony: :)
Hehe no gierka wciąga strasznie kod emotikony: :D

hebel85 LocoRoco Napisany: 24 Wrz 2009 07:08   Postaw piwo autorowi tego posta
Dopiero zaczynam zabawe z moją nokią ale tej gry się nie spodziewałem. Wielkie dzięki super gra kod emotikony: :D
borosiaty LocoRoco Napisany: 28 Lis 2009 12:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Super gierka kod emotikony: :) Wielkie dzięki

ziomek LocoRoco Napisany: 28 Lis 2009 02:20   Postaw piwo autorowi tego posta

MIRROR

Pobieranie / Download:

Muniek6665 LocoRoco Napisany: 07 Gru 2009 08:55   Postaw piwo autorowi tego posta
jak to zainstlować?
tofikg4 LocoRoco Napisany: 05 Sty 2010 09:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Proszę o pomoc. Wypakowałem gierkę, skopiowałem ją na telefon ale gdy wchdzę do folderu z nią w telefonie to niemal wszystkie pliki są widoczne jako znaki zapytania, a pozostałe to obrazy i pliki z do przeczytania. Co zrobić ? Przez PC suita raczej się tego nie zainstaluje. pomocy!!!
ziomek LocoRoco Napisany: 06 Sty 2010 04:20   Postaw piwo autorowi tego posta

To proste bo rozpakowałeś jarka jak pobierasz z mojego mirrora to otworz pobrany plik i w folderze locoroco poszukaj pliku o nazwie 360x640-loco-roco-hi.jar i nie rozpakowuj go tylko przenieś za pomocą pc suita metoda przeciągnij i upuśc ,ty po prostu rozpakowałeś tą gre winrarem i przeniosłeś jej pliki na tela .

tofikg4 LocoRoco Napisany: 07 Sty 2010 10:47   Postaw piwo autorowi tego posta

Wszystko się zgadza. Juz gram w LocoRoko, fajna gierka. Dzięki bardzo za help kod emotikony: ;) pzdr
NOVAC13 LocoRoco Napisany: 16 Sty 2010 05:53   Postaw piwo autorowi tego posta

wielkie dzięki ziomek the best
Fenear LocoRoco Napisany: 03 Mar 2010 09:11   Postaw piwo autorowi tego posta
sceen wygasł. wrzućie nowy.
1 2 3 »