Autor Wiadomość
warna Logi czynności w telefonie Napisany: 29 Lip 2009 11:43 Logi czynności w telefonie   Postaw piwo autorowi tego posta

Szukam aplikacji, która działałaby w tle i zapisywała wszystkie wykonane czynności na telefonie. Zapis powiedzmy w postaci plików na karcie pamięci. Patrzyłem w szukajce pod frazą "logi", "logs", ale nic nie znalazło. Widział ktoś coś takiego? Z góry dzięki za pomoc.

Symbian s60v3 9.3 FP2.

Pozdrawiam.
lui754 Logi czynności w telefonie Napisany: 30 Lip 2009 07:50   Postaw piwo autorowi tego posta

Gdzieś coś takiego widziałem, wieczorem poszukam. Ide do pracy
warna Logi czynności w telefonie Napisany: 30 Lip 2009 08:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Będę wdzięczny kod emotikony: :D
ziomek Logi czynności w telefonie Napisany: 30 Lip 2009 12:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Ostatnio wyszedł program który napewno cie zadowoli nawet zrobiłem wstawke dla ciebie na forum oto "link" .

warna Logi czynności w telefonie Napisany: 30 Lip 2009 01:47   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie chodzi mi o keyloggera ;] Może przykład:
Pobieranie / Download:
ziomek Logi czynności w telefonie Napisany: 30 Lip 2009 02:19   Postaw piwo autorowi tego posta

Na dzień dzisiejszy czegoś takiego co ty chcesz nie ma jak narazie to jedyna aplikacja która robi jakotako dobry log to właśnie ten keylogger .

warna Logi czynności w telefonie Napisany: 30 Lip 2009 02:35   Postaw piwo autorowi tego posta

No nic, dzięki. Poczekam jeszcze jak lui wróci.
lui754 Logi czynności w telefonie Napisany: 31 Lip 2009 08:47   Postaw piwo autorowi tego posta

Warnuś szukałem godzine i nie znalazłem ale na serio widziałem coś podobnego.

Popytam znajomych, którzy się na tym znają.
warna Logi czynności w telefonie Napisany: 01 Sie 2009 10:33   Postaw piwo autorowi tego posta

Chyba o mnie zapomniałeś kod emotikony: ;P Jeśli nie można namierzyć to trudno, obędę się kod emotikony: ;)
lui754 Logi czynności w telefonie Napisany: 02 Sie 2009 08:15   Postaw piwo autorowi tego posta

kolega też mi podał tego keylogera kod emotikony: :P Jak kiedyś coś takiego znajdę to dam Ci znać na gg.