Autor Wiadomość
Laki1231 Marcin Gruszka o RBM, Motoroli RAZR i HTC Beats Audio Napisany: 23 Paź 2011 08:06 Marcin Gruszka o RBM, Motoroli RAZR i HTC Beats Audio   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6

W kolejnym odcinku Komórkomania.TV goszczę Marcina Gruszkę – rzecznika prasowego sieci Play. Rozmawialiśmy na tyle długo, że postanowiłem podzielić nasz wywiad na kilka części. Dziś macie okazję posłuchać, co Marcin myśli o najnowszej Motoroli RAZR, HTC Beats Audio i dowiedzieć się nieco o Red Bull Mobile.

W warszawskiej kawiarni Cafe Dynamo miałem okazję porozmawiać z Marcinem Gruszką na kilka interesujących tematów. Jednym z nich był cieszący się sporą popularnością produkt Playa – Red Bull Mobile.

Następnie poruszyłem temat nowości na rynku technologii mobilnych – Motoroli RAZR oraz HTC Beats Audio. Marcin wybrał się specjalnie do Londynu na imprezę HTC – jakie są jego wrażenia?

Następny odcinek Komórkomania.TV już za kilka dni. Kolejne części naszej rozmowy dotyczyć będą m.in. programu „Testuj Smartfona” czy sprzedaży smartfonów i tabletów w Play.

Źródło: komorkomania.pl

Laki1231 Marcin Gruszka o RBM, Motoroli RAZR i HTC Beats Audio Napisany: 24 Paź 2011 05:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Marcin Gruszka o programie Testuj Smartfona oraz sprzedaży smartfonów i tabletów w Play [cz. 2]

Zapraszam na kolejny odcinek Komórkomania.TV, a dokładniej na drugą i ostatnią część wywiadu z Marcinem Gruszką – rzecznikiem prasowym sieci Play. Dziś macie okazję posłuchać nieco o sprzedaży smartfonów i tabletów w Play, o Windows Phone i pomyśle na dodawanie do abonamentu konsoli PlayStation czy oferty telewizji n na kartę zamiast telefonu.

W warszawskiej kawiarni Cafe Dynamo miałem okazję porozmawiać z Marcinem Gruszką na kilka interesujących tematów. Dyskutowaliśmy m.in. o sprzedaży smartfonów i tabletów w sieci Play oraz cieszącym się dużą popularnością programie Testuj Smartfona.

Zobaczcie też, jaka jest opinia Marcina na temat sprzedawania oferty telekomunikacyjnej np. z PlayStation 3 zamiast telefonu oraz na temat Windows Phone. Nowe Mango wkrótce w Play?

Źródło: komorkomania.pl