| Temat Przesunięty przez: BoRoS |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Furius | |
|
| Witam...dzisiaj chciałem zaktualizować oprogramowanie do nokii wszystko ładnie szlo aż nagle przerwało połączenie no i w efekcie telefon nie chce się włączyć (nokia 6630) czytałem i szukałem dziś cały dzień odpowiedzi natrafiłem na program Phoenix 2008 robiłem wszystko tak jak w poradnikach ale niestety błąd Pobieranie / Download:
proszę o pomoc nie wiem co mam robić z góry dziękuję ( |
||
| deltanet | |
|
| Jeśli telefon nie chce się włączyć i stosowałeś rady z poradników o Phoenixie to mam nadzieje iż używałeś sposobu na Dead Phone.... Wesług tego mini loga który wstawiłeś program nie może określić polączenia czyli tak jakbys chcial flashowac telefon norrmalnie a nie jako Dead Phone...Jesli phoenix nie pomógl...to pozostaje jeszcze spróbować J.A.F. jest to również program serwisowy...Dzieki niemu udało się ożywić kilka telefonów... JAF do pobrania na naszym forum...wieczorkiem bedzie gotowy poradnik co i jak... |
||
| Furius | |
|
| tak.. używałem sposobu dead phone hmm no dobrze w takim razie dziękuje za odpowiedz i czekam na ten poradnik mam wielka nadzieje ,ze będzie wszystko w porządku i jeszcze raz dziękuję..pozdrawiam | ||
| deltanet | |
|
| Pomoc wysłana na PW...Poradnik nadal w przygotowaniu (brak czasu na skomponowanie)... | ||
| uziael | |
|
Furius - mi po tym błędzie, który wkleiłeś fon wstawał po wyjęciu i włożeniu baterii . oczywiście z falshowania nic nie wyszło. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Martwa N78? |
Pytania i Problemy z telefonami | Furius | |
Martwa n97 |
Pytania i Problemy z telefonami | damin122 | |
Nokia rozpoczyna wysyłki telefonów Nokia X7 oraz Nokia E6 |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia Belle 111.020.0059 dlaNokia 500 w Nokia Suite |
Newsy | Laki1231 | |
Cztery nowe telefony Nokia Asha - Nokia daje Internet milion |
Newsy | Laki1231 | |