| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| DSV | |
|
mbuntu Teraz możesz mieć pulpit z ubuntu na swoim telefonie. Aplikacja może nie działać poprawnie na s60v3. Wersja 1.0 S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed Full By Alireza™ Pobieranie / Download:
|
||
| cichy024 | |
|
| Sprawdzał ktoś tą aplikacje jak działa? | ||
| patrikos23 | |
|
| Mirror Pobieranie / Download:
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| devilnest | |
|
| na n97 działa bez podpisywania własnym certyfikatem. Działa jak zwykła aplikacja a nie jak np. spb shell. Ogólnie widać, że to początki(tak zakładam), ponieważ nie jest to coś w pełni funkcjonalnego..do pewnych opcji/ustawień telefonu nie moglem się dostać. Ale koncepcja niezła :> aha... pulpit wyświetla się poziomo..nawet jeśli masz ustawiony telefon pionowo. Jako zabawka na 5 minut polecam, jeśli na coś dłużej to nie warto tracić czasu na ściąganie... |
||
| snoop | |
|
| Troszkę odkopałem W sumie jakby troszkę 'podrasować' aplikacje to by była całkiem przydatna. Po pierwsze, jakby odpalała sie wraz ze startem systemu. Po drugie, jakby ktoś obeznany z flashem [bo to właściwie animacja flash] zrobił skrypt powiadomienia o smsach i nieodebranych połączeniach. W sumie skoro aplikacja komunikuje sie ze środowiskiem zewnętrznym, to czemu nie może pobierać z niego informacji. Z reszta tak jak to jest rozwiązane ze wskazaniem poziomu zasięgu, czy stanem naładowania baterii. Po trzecie interface dopasowany wizualnie do zastosowanego stylu w telefonie. Akurat to nie powinno byc problemem. Wystarczy wyeksportować pliki z swf i popodmieniac na takie, które nam pasują. Ja to zrobiłem sothink swf decompiler. Wcześniej wyesportowujac pliki z pliku sis. I ostatnie. Zablokowanie ekranu z pozycji poziomej. Tutaj pytanie do was, czy znacie taki program bo w opcjach chyba tego nie znajdę. Sama aplikacja działa płynnie, a jej obluga wydaje mi się dość ergonomiczna. Znacznie bardziej ergonomiczniejsza od standardowego pulpitu. |
||
| patrikos23 | |
|
| Jeżeli chodzi o odpalanie ze startem to idzie to łatwo zrobić-wystarczy zainstalować JbakTaskman i w ustawieniach mbuntu ustawić opcję autostartu. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
mbuntupulpit z ubuntu |
Aplikacje | DSV | |