| Temat Zamknięty przez: ziomek |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| grzesiek1925 | |
|
Czy da się zrobić w noki 5800 początkowe menu takie jak w np Iphone? Dokladniej chodzi mi o to żeby jak będzie więcej aplikacji to zamiast zjeżdżać w dół, przechodziło się w bok? Nie wiem czy wytłumaczyłem tak aby ktoś zrozumiał Zakładając nowy temat pamiętaj aby nadać mu tytuł który przybliży twój problem//Jackson |
||
| grzesiek1925 | |
|
| Refresh! Jest taka możliwość? | ||
| nikus287 | |
|
Pobieranie / Download:
(musisz wejść do folderu iTube i pobrac wszystko pojedynczo. Niestety nie da sie inaczej pobrać za darmo) pobierz, potem zrób tak: Rozpakuj plik gdesk s60v5 0.33g.zip Zainstaluj poniższe pliki: gdesk.0.33g.sis gdeskclocks60.0.33g.sis gdeskinfoviews60.0.33g.sis Rozpakuj plik gdesk itube by milk.zip. Skopiuj plik gdesk itube by milk.gdd do dowolnego folderu na karcie pamięci lub pamięci wewnętrznej telefonu. Uruchom GDesk. Dotknij byle gdzie i wybierz Load Design. Uruchom gdesk itube by milk.gdd i ponownie dotknij dowolnego miejsca i wybierz Done. Sprawdź czy są zaznaczone odpowiednie opcje. Tak jak na screen'ie poniżej. http://img96.imageshack.us/i/2a6kqys.jpg/ -Żeby znacznie polepszyć wygląd zainstaluj theme znajdujący się w pliku iPhone 5th by Dsma.zip. -Jeśli chcesz żeby twoj telefon został odblokowany a'la IPhone to zainstaluj aplikację nUnlock v2 -Żeby ten wygląd i funkcje uruchamiały się zawsze ze startem telefonu trzeba zainstalować program JBak Taskman. Po czym odpowiednio go skonfigurować: Uruchom JBak Taskman'a -> Menu -> Narzędzia -> Procesy i wyszukujemy procesy nUnlock i GDesk -> Menu -> Zasady programu -> i wybieramy opcję Autostart. //Nie testowałem// Inna opcja to zainstalować MyPhone, jest to na tym forum http://symbiane.pl/myphon...one&start=0 Koduj linki//Jackson _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| grzesiek1925 | |
|
| A takie jeszcze pytanie... Czy jeśli było by coś nie tak czy można wrócić do ustawień tych podstawowych? | ||
| nikus287 | |
|
| Zawsze pozostaje hard reset. _________________ |
||
| grzesiek1925 | |
|
| Dzięki wszystko działa. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[5800] Zmiana podpisów w menu |
Pytania i Problemy z telefonami | andrev6 | |
[5800] s60v5 - aplikacja na menu 4x4 |
Szukam | Obek | |
Latarka w nokii 5800 |
Szukam | ShooT800 | |
DLNA w nokii 5800Czyli ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie... |
Szukam | BigMadEgg | |
Głośnik w Nokii 5800 |
Pytania i Problemy z telefonami | ShooT800 | |
Ekran główny w Nokii 5800 |