| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Hipek;D | |
|
| Witam, czy istnieje jakaś modyfikacja, która zmieniła by wygląd menu w s60v5 na taki jak jest w N8? Tutaj screen: Chodzi mi tylko o to, żeby ten pasek wyjdź i opcje były na dole, a nie z boku. Widziałem taką modyfikację, ale podobno działa tylko na sofcie 5800@C6 |
||
| Laki1231 | |
|
| Tak musiałbyś mieć softa CFW a ja w sieci na ten telefon nic nie widzę. _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
Widziałem niby, pod każdy soft na s60v5 tą modyfikację, polegała na podmienieniu jakiś plików w katalogu private, ale strona była po rusku, więc wolałem się tego nie tykać _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Hipek;D, musisz mieć shakowany system i tylko programem X-Plore podmieniasz pliki, nie ma się co bać jest ryzyko jest zabawa, ja ryzykowałem telefon za 1400zł:) (downgrade n8) _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
| Mam zhackowany system, ale wiesz jak z google tłumacz i ruskim ;-D - mogą byc 2 słowa w tym samym znaczeniu i... Jakby było po pl to nym zrobił [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 20 Cze 2011 09:40 ] PISOWNIA - LITERÓWKI // Laki1231 _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
[5800] s60v5 - aplikacja na menu 4x4 |
Szukam | Obek | |
[S60v5] Usunięcie nazw aplikacji w menu i dodanie tła do men |
Szukam | dardaw2 | |
menu |
Szukam | darkhitman | |
Best MenuAlternatywa dla standardowego menu |
Aplikacje | abdullahi | |
Goto Menupozwala na przełączanie się pomiędzy ekranem głównym i menu |