| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
| szakardan, http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm _________________ |
||
| szakardan | |
|
Laki1231 - obyło się bez tej zabawy. Podmieniłem plik install.exe przez EXPLORE i wszystko ładnie śmiga. Dla idiotów jak ja powiem, że przy instalacji widgetów należy dodatkowo wyłączyć i ponownie włączyć telefon |
||
| Laki1231 | |
|
| szakardan, i instalować na C bo inaczej nie działa _________________ |
||
| technokox | |
|
| Witam. Mam problem z hackiem nokii 5800xm, robię wszystko według instrukcji, instaluję rompatchera aktywuje open4all i install server ale, gdy próbuję zainstalować niepodpisaną aplikację wyskakuje mi błąd "nie można zainstalować. ograniczenie przez certyfikat" hackowałen kilkoma metodami ale efekt końcowy jest ten sam. Dodam, że mam softa v52.0.007 RM 356 | ||
| DSV | |
|
| Skopiuj installserver.exe z paczki w pierwszym poście dla Symbian^1. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| technokox, ograniczane przez certyfikat to znaczy że ktoś podpisał swoim pod inny telefon i musisz użyć innej wersji aplikacji lub usunąć certyfikat według tego: stankovi23, sam dodałeś a nie wiesz http://symbiane.pl/usuwan...cji-vt23052.htm_________________ |
||
| technokox | |
|
Laki1231, Dzięki wielkie pomogło |
||
| machonis | |
|
| Na Sony Vivaz Pro działa...!;) Jednak jeśli chodzi o punkt 4 u mnie należało nacisnąć Restore all a nie Restore... |
||
| Harmattan | |
|
machonis, bo nalezy nacisnąć restore all . Taki mały błąd w poradniku _________________ |
||
| klik218 | |
|
Opis:
przy tym etapie błąd certyfikatu mam więc co teraz mam zrobić? |
||
| Harmattan | |
|
| klik218, usunąłeś folder c:/shared ? I czy dałeś restore all ? _________________ |
||
| klik218 | |
|
| zrobiłem juz chyba dałem restore all a tamten folder chyba samo usuneło ej i ta aplikacja musi być włączona cały czas ta rompather czy mogę wyłączyć jak za pomocą handy taskam (jeśli zaświeci się czerwona lampka, to skopiuj odpowiedni dla swojego telefonu plik installserver z paczki do C:/sys/bin) czyli może a nie musi? bo mi nic nie wyskoczyło.?? dobra zrobiłem dzięki chłopaki!! Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstêpie czasu. Posty sklejone. // Undisputed |
||
| « 1 2 3 «» 13 14 15 «» 20 21 22 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011 |
Hacked Symbian/Flashing | chucky | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
Inspiro (Wszystkie telefony) |
Aplikacje Java | abdullahi | |
Nimbuzz (Wszystkie telefony) |
Navizon Lite 1.0 (Wszystkie telefony) |
Telefony z Akcelatorem 3d (Wszystkie jakie znacie). |
Szukam | Marq94 | |
Opera Mini 4.2.14320 (Wszystkie telefony)Java MIDP2 |