| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Bonus | |
|
| Wybierz miesiąc w,którym się urodziłeś/aś. 1 - Pływałem w basenie pełnym wódki z 2 - Musiałem to zrobić z 3 - Przytulałem się z 4 - Zabiłem 5 - Dźgnąłem 6 - Wydałem całe pieniądze na 7 - Paliłem z 8 - Spałem z 9 - Jadłem 10 - Kłóciłem się z 11 - Ożeniłem się z 12 - Usiadłem na Następnie wybierz dzień w,którym się urodziłeś/aś: 01 - z kotem 02 - z żydem 03 - Britney Spears 04 - z lalką 05 - z lizakiem 06 - moją dziewczyną 07 - z płytą CD 08 - z szczoteczką do zębów 09 - z koniem 10 - z moją babcią 11 - z własną dłonią 12 - z George Bushem 13 - z trawą 14 - z butelką whisky 15 - z moim najlepszym przyjecielem 16 - z gejem 17 - z kaczką 18 - z prezerwatywą 19 - z komórką 20 - z Świętym Mikołajem 21 - kilogramem zielska 22 - z dilerem 23 - z księdzem 24 - z krasnoludem 25 - z pająkiem 26 - z wielkanocnym jajkiem 27 - z striptizerką 28 - z moim chłopakiem 29 - z kolegą/koleżanką z klasy 30 - z nauczycielką 31 - z prostytutką Wybierz kolor koszulki jaki masz na sobie: Biały - bo jestem hardcorem Czarna - bo mam super cycki Czerwony - bo wypaliłem kilogram zielska Żółty - bo zjadłem kubek gówna Zielony - ponieważ mam kluski w nosie Brązowy - bo jestem dobry w łóżku Różowy - ponieważ grupka murzynów przekopała mi dupę Bez koszulki - ponieważ musiałem Niebieski - ponieważ nienawidzę Snoop-Dooga Szara - ponieważ nie mam nic w swoich spodniach Ultramaryna - bo kocham pływać Pomarańczowy - ponieważ ktoś mi zapłacił za to Inne - ponieważ takie jest życie o to moja: Kłuciłem się z kotem ponieważ nie nawidze Snoop-Doga.. |
||
| Sasquach | |
|
| 6 - Wydałem całe pieniądze na 17 - z kaczką Niebieski - ponieważ nienawidzę Snoop-Dooga _________________ |
||
| Bonus | |
|
Sasquach, nie musisz numerków pisać.. |
||
| Sasquach | |
|
| Wydałem całe pieniądze z kaczką ponieważ nienawidzę Snoop-Dooga _________________ |
||
| ziomek | |
|
| Bonus ograrzasz czarne koszulki .... _________________ |
||
| Viper | |
|
Jadłem z George Bushem bo wypaliłem kilogram zielska _________________ |
||
| Sasquach | |
|
| wez zamien rózowe z czarnymi rózowe są z brukseli _________________ |
||
| ziomek | |
|
| Zamień czarny z inne lepiej będzie . _________________ |
||
| Sasquach | |
|
| a dopisz cos do braku koszulki _________________ |
||
| Cantina | |
|
Pływałam w basenie pełnym wódki z prezerwatywą, ponieważ jestem gejem . /db_________________ |
||
| BoRoS | |
|
Musiałem to zrobić z wielkanocnym jajkiem ponieważ musiałem _________________ |
||
| ziomek | |
|
| zabiłem z moją babcią ponieważ takie jest życie ^^" Opis:
inspiracja co za wyznanie ty to trafiłaś na najlepszy tekst to bedzie 01.18 i koszulka czarna _________________ |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Terry Pratchett - Kolor Magii |
E-books | Szymuś | |
[n73] Zielony kolor wyświetlanych gier |
Pytania i Problemy z telefonami | GoodSkills | |
3 nowe ZTE już za miesiąc w Europie |