Autor Wiadomość
patrikos23 MIFEditor Napisany: 15 Lip 2011 09:36 MIFEditor   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
MIFEditor v0.01(487) S60v3 v5 Symbian 9.x Niepodpisana PL by crisboon

Opis:
  • Pierwszy na świecie mobilny terminal MIF - narzędzie do edycji ikon ze wsparciem programu w czasie rzeczywistym. Możliwość przeglądania spakowanych ikon z pliku *.mif. Opcje dodawania, wstawiania, zastępowania, usuwania, eksportu do formatu SVG i wszystkie funkcje eksportu.
    Program wykorzystuje algorytm dla zapewnienia oryginalnej struktury pliku ikony po modyfikacji.
    Obsługiane formaty plików graficznych takich jak PNG, JPG, JPEG, GIF, BMP, OTA.
    Możliwość zapisu obrazu w formacie JPG lub PNG.
    Inne dodatkowe funkcje.

Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:

dardaw2 MIFEditor Napisany: 15 Lip 2011 10:04   Postaw piwo autorowi tego posta

Czy tym programem zmienię w telefonie ikonę folderu ze standardowej na jaka chce?
Czy to tylko edycja?

patrikos23 MIFEditor Napisany: 15 Lip 2011 10:16   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Musisz sam sprawdzić. Nie testowałem.

dardaw2 MIFEditor Napisany: 15 Lip 2011 10:27   Postaw piwo autorowi tego posta

Na C6 nawet mi się nie uruchamia. Wyskakuje komunikat że jest "nie kompatybilny z telefonem" a później "nie można zainstalować"

Casaya MIFEditor Napisany: 15 Lip 2011 10:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
dardaw2, w ustawieniach aplikacji. wlacz instaluj wszystko.aplikacje trzeba podpisac certyfikatem lub miec zlamany system.

dardaw2 MIFEditor Napisany: 16 Lip 2011 12:26   Postaw piwo autorowi tego posta

radziubaker, włączone instalowanie wszystkiego, a system mam złamany. Spróbuje podpisać.