| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| DSV | |
|
Mobile110 v1 72 68 S60v3/v5/S^3 English by HarGovind Chiński antywirus na symbiana przetłumaczony na angielski przez HarGovind. Posiada standardowe funkcje takie jak skanowanie, biała lista, aktualizacja listy wirusów itp... Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| borek691 | |
|
| Mobile110 antivirus unsigned 1.08 (należy podpisać lub mieć złamany system) wersja 1.08 Pobieranie / Download:
|
||
| diablo2 | |
|
| Naczytałem się trochę na temat chińskich antyvirów - za usunięcie wykrytego virusa pobiera opłatę 1 zł - nie wiem jak z tym anty. więc poczekam na opinię tych co korzystali z tego | ||
| Casaya | |
|
diablo2, stary nie ma wirusów na telefon.a jak już myślisz że coś sieje ci po telefonie to hard reset robisz lub ewentualnie przeinstaluj softa i tyle.A żeby antywirus działał porawnie,najlepiej by chodził w tle gdy używasz przeglądarki.A taki proces spowalnia twój telefon.Nie wiesz w bajki z antywirusem na kom. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| tak jak napisał radziubaker. WIRUSY NIE ISTNIEJĄ, i nie szukaj materiałów w których jest napisane o wirusach, to tylko ściema a wszystko po to by ludzie mieli na czym zarobić są naiwniacy którzy to kupują w sklepach on-line, a potem narzekają, że mają telefon na korbe!! _________________ |
||
| diablo2 | |
|
To to ja wiem tylko mi chodzi o ten chińskie niby antyviry , że kasę ściągają - ja osobiście nie mam nic w fonie oprócz paru czyli dwóch aplikacji co tutaj ściągnąłem - stoper do VIVAZA bo nie ma i pasjansa 4 in 1 _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Mobile110antywirus |
Aplikacje | DSV | |
Mobile110antywirus |
Aplikacje | DSV | |