| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
| Mobilne Gadu-Gadu doczekało się finalnej wersji 3.0.0, która jest dostępna w Ovi Sklepie. Aplikacja jest dostępna dla większości popularnych systemów takich jak Android, iPhone oraz WM. Użytkownicy telefonów z systemem Symbian^3 i Symbian Anna mogą już teraz pobrać finalną wersję Mobilne Gadu-Gadu 3.0.0. Aplikacja zajmuje 1.6MB i podczas instalacji może pobrać dodatkowe 13MB w przypadku kiedy nie będziemy posiadać zainstalowanych bibliotek Qt. Po rozwinięciu opcji mamy możliwość uruchomienia takich funkcji jak Aplikacje, Rozmowy czy Ustawienia. Możemy również rozpocząć rozmowę, dodać kontakt lub wylogować się z konta. Mobilne Gadu-Gadu z powodzeniem działa w trybie poziomym. W wersji beta było to niemożliwe. Nowa wersja wprowadza również poprawki oraz usprawnienia w działaniu aplikacji. Najnowsza wersja 3.0.0 wprowadza między innymi pracę w trybie pionowym i poziomym, prowadzenie rozmowy, stosowanie emotikon, sygnalizację wibracjami o nadejściu rozmowy, korzystanie z katalogu publicznego oraz zakładanie wielu profili. Zarówno aplikacja jak i korzystanie z niej jest zupełnie darmowe. Płacimy jedynie za koszty transmisji danych w przypadku braku dostępu do WiFi. Mobilne Gadu-Gadu można pobrać z tego odnośnika. Źródło: symbianmobile.pl _________________ |
||
| TheDuliMen | |
|
| Ją dzisiaj wpadłem na nowe gg gdy wchodzilem do Nokia Ovi Store i zauważyłem ze gg wepchnelo się do sprzedaży. Szczególnie ucieszyłem z darmowego GG. Bo na javie wydałem około 33 zł. Plusy: - nowa, całkiem poprawiona wersja - zniesienie opłat za użytkowanie aplikacji - długość opisu została zwiększona do wersji na pc, czyli do 255 znaków Minusy: - brak możliwości robienia nowych lini w opisie(błąd z poprzedniej wersji) - brak ogranicznika w ustawianu opisu - gdy się ustawi opis o długości np. 450 to crashuje aplikacje - w systemie opisu brak kodowania polskich znaków ze strony aplikacji - w wiadomości można tylko napisać 128 znaków - w opisie nie można włączyć przewidywania tekstu - opis się kasuje gdy się da niedostępny a potem na dostępny - brak opcji wklej i kopiuj w opisie - częste lagi aplikacji Testowane na telefonie Nokia 5230 z systemem Symbian 9.4, z interfrejsem s60v5. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| I brak ustawień np. archwium itp itd. I nawiasem s60v.5 to platforma a nie interfejs _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Archiwum jest przecież.Brak opcji wklej,zwiechy,wcina sporo ram.W porównaniu z gg na andka to śmiech na sali _________________ |
||
| Marq94 | |
|
| A u mnie na 5800 , nie chce Importować kontaktów , i loguje się 3-4 min ; / Ogólnie mi się nie podoba , już wolę palringo albo wersję Javowską bo są poręczniejsze. Pozdro. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Też mi nie ładuje kontaktów. _________________ |
||
| Marq94 | |
|
| Laki ; d już mi działa : ) Musisz parę razy zrestartować gg i jeżeli masz na Kompie komunikator AQQ to się na nim zaloguj i w tym samym czasie Loguj się do Tego Mobila : ) U mnie to podziałała i jest elegancko. Pozdro. _________________ |
||
| TheDuliMen | |
|
| Ja mam i tak jedno stare zastrzeżenie, brak możliwości robienia nowych lini w opisie. Ja chce mieć takie GG żebym na komputer nie musiał wchodzić. Napisałem do suportu, ciekawe co GG odpisze. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nic nie odpisze pewnie. Mnie wkurza brak możliwości wyłączenia archwium i powiadomień na pulpicie nie działa mi to poprawnie. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
Mobilne Gadu-Gadu 3.0.5 do pobrania z Ovi Store. |
Newsy | Laki1231 | |
Mobilne Gadu-Gadu Beta dla telefonów Symbian już dostępne! |
Newsy | Laki1231 | |
Mobilne Gadu-Gadu Beta w nowej wersji 3.0.2 |
Newsy | Laki1231 | |
Mobilne Gadu-Gadu Beta w nowej wersji 3.0.3 |
Newsy | Laki1231 | |
[5800@C6] Mobilne Gadu-Gadu |
Pytania i Problemy z telefonami | anbo | |
[JAVA] Mobilne Gadu-Gadu |
Aplikacje Java | krychu92vip | |
Mobilne Gadu-GaduBez opłat, działa na Satio i innych S60v5/S^1/S^3, komunikator |
Aplikacje | Laki1231 | |
Mobilne Gadu-GaduBez opłat, działa na Satio i innych S60v5/S^1/S^3, komunikator |
Aplikacje | Laki1231 | |
Mobilne Gadu-GaduKomunikator GG |
Aplikacje | Jack | |