| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
| Dzisiaj na forum Projekt Gadu-Help ukazała się nowa wersja najpopularniejszego komunikatora w Polsce. Mobilne Gadu-Gadu doczekało się kolejnej wersji Beta. Wersja 3.0.3 podobnie jak poprzednia Beta dostępna jest tylko i wyłącznie dla użytkowników, którzy zgłosili wcześniej chęć udziału w testowaniu nowej aplikacji. Mobilne Gadu-Gadu dla telefonów Symbian możemy pobrać z tego odnośnika. Wersja 3.0.3 Beta zajmuje 1,57MB. Zalecane jest łącze WiFi podczas instalacji ponieważ aplikacja pobiera dodatkowe dane z internetu. Mobilne Gadu-Gadu można zainstalować tylko na urządzeniach zgłoszonych do testów. Niestety podpisanie aplikacji własnym certyfikatem nie daje żadnego skutku. Nie pozostaje nic innego jak zapisać się do listy użytkowników chcących przetestować wersję Beta. Dopisanie się do listy beta testerów pozwoli użytkować aplikację dopiero po wypuszczeniu kolejnej wersji Beta. Należy również dodać, że Mobilne Gadu-Gadu dla smartfonów jest całkowicie darmowe - ponosimy tylko koszty transmisji danych. Dopisałem się do listy beta testerów i udało mi się zainstalować nową wersję aplikacji na telefonie Nokia N8. Podczas instalacji Mobilne Gadu-Gadu pobiera dodatkowe 1,7MB danych z internetu. Po uruchomieniu aplikacji zostaniemy poproszeni o podanie numeru oraz hasła lub utworzenie nowego konta. Po pomyślnym zalogowaniu zobaczymy listę naszych kontaktów. Obsługa aplikacji jest prosta i szybko opanujemy podstawowe czynności takie jak wyszukiwanie znajomych, zmianę ustawień czy statusu. Wszystkie te czynności możemy zrobić za pomocą dolnego paska menu. Mobilne Gadu-Gadu działa stabilnie i podczas pracy nie zauważyłem żadnych problemów z aplikacją. Wersja na komórki Symbian rozwija się szybko i jest to już trzecia Beta wydana w krótkim okresie czasu. Zobaczcie poniżej jakie zmiany zostały wprowadzone od pierwszej wersji. Co nowego w 3.0.3: Zmiany w łączeniu się z internetem. Dźwięk i wibracja notyfikacji o wiadomości - gdy aplikacja jest zminimalizowana, konfigurowalne. Poprawki w przewijaniu. Inne poprawki. Co nowego w 3.0.2: Rejestracja konta. Ustawianie ostatniego opisu (tekstowego). Nowy układ menu. Zmiany w łączeniu się z Internetem. Dźwięk notyfikacji o wiadomości. Inne poprawki. Co nowego w 3.0.1: Wszystko, jest to zupełnie nowa aplikacja napisana od 0. Opinie o nowej wersji Beta można przeczytać w tym wątku na forum Projekt Gadu-Help. Możemy tam również dopisać naszą sugestię, opinię albo zgłosić błąd. Kompatybilne są wszystkie telefony wyposażone w system Symbian od wersji S60v3 z dodatkiem Feature Pack 1 wzwyż. Obsługiwane są również najnowsze smartfony Symbian^3 - Nokia N8, E7, C7 oraz C6-01. Źródło: symbianmobile.pl APLIKACJA DO POBRANIA TUTAJ!! Pobieranie / Download:
Urządzenia które się zakwalifikowały model+4ostatnie cyfry numeru IMEI: Opis:
_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Osoby które się zapisały do tej wersji automatycznie mogą testować kolejne bety które wyjdą bez ponownego zapisywania się. _________________ |
||
| Harmattan | |
|
Nie działa, gdy jest przygotowanie do instalacji to zaraz po tym wyskakuje "Błąd pobierania." Ktoś wie co się dzieje ? _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Wszytko pieknie cacy.Pobierz 3,88 z serwera-instalowanie 1z1.Nie mozna zainstalować _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Słuchajta tu możecie pisać swoje opinie: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Dajcie se spokó.Szkoda nerwów i kasy _________________ |
||
| daanielito | |
|
| N5230, dokładnie. Wywala mi błąd instalacji, tak samo jak przy instalacji wersji beta do której nie byłem zgłoszony. Nie mogą zrobić normalnej instalki tylko jakieś nie wiadomo co. Najpierw Instalator Gadu-Gadu później Nokia Smart Instaler, który jest oparty chyba o bibloteki Qt. Może ich brak jest problemem? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| A nie masz ich :> jak nie to szybko wgrywaj. _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Qt mobility 1.1.1 Ale nie działa _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie ma QT 4.7? _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Kto? Ja mam 4.7, ale coś z mobility szwankuje. Pisownia i interpunkcja poprawiona / sadam81 _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Cytuje wypowiedź jednego z użytkowników: Opis:
oraz: Opis:
oraz: Opis:
_________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Mobilne Gadu-Gadu Beta w nowej wersji 3.0.2 |
Newsy | Laki1231 | |
Mobilne Gadu-Gadu Beta dla telefonów Symbian już dostępne! |
Newsy | Laki1231 | |
Mobilne Gadu-Gadu 3.0.5 do pobrania z Ovi Store. |
Newsy | Laki1231 | |
Mobilne Gadu-Gadu 3.0.0 w Ovi Sklepie! |
Newsy | Laki1231 | |
Komunikator Gadu-Gadu w wersji 4.0.0.17192 |
Newsy | Laki1231 | |
[5800@C6] Mobilne Gadu-Gadu |
Pytania i Problemy z telefonami | anbo | |
[JAVA] Mobilne Gadu-Gadu |
Aplikacje Java | krychu92vip | |
Mobilne Gadu-GaduBez opłat, działa na Satio i innych S60v5/S^1/S^3, komunikator |
Aplikacje | Laki1231 | |
Mobilne Gadu-GaduBez opłat, działa na Satio i innych S60v5/S^1/S^3, komunikator |
Aplikacje | Laki1231 | |
Mobilne Gadu-GaduKomunikator GG |
Aplikacje | Jack | |