Autor Wiadomość
Laki1231 Mobilne Gadu-Gadu Napisany: 04 Sty 2012 08:45 Mobilne Gadu-Gadu   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
MGG v3.05 z usuniętym instalatorem

Opis:
  • Komunikator GG, nie musimy odprowadzać co miesięcznych opłat, płacimy tylko za transfer.

Instrukcja:
Wystarczy pobrać i zainstalować aplikacje. Aplikacja podpisana
Uwagi:
przed instalacją wymagane biblioteki QT

Waga pliku:
~2MB

Download:

Pobieranie / Download:
xdomino996 Mobilne Gadu-Gadu Napisany: 04 Sty 2012 10:27   Postaw piwo autorowi tego posta

U mnie na Satio aplikacja nie używa wcale internetu przez co nie może się połączyć. Poczekam czy inni posiadacze SE mają podobne problemy kod emotikony: ;P

Laki1231 Mobilne Gadu-Gadu Napisany: 04 Sty 2012 10:29   Postaw piwo autorowi tego posta

xdomino996, kolega moderator ALTAIR twierdzi, że działa nie wiem czy WIFI czy internet. raczej musisz coś w ustawieniach tel grzebać.
xdomino996 Mobilne Gadu-Gadu Napisany: 04 Sty 2012 10:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Przejrzałem forum i był jeden temat z tym użytkownik miał problem ten sam na 5800 że gg na WIFI działa a przez zwykłego neta nie ja dostępu nie mam aby sprawdzić WIFI więc nie upewnię się ,ale postaram się coś jeszcze pokombinować i poczytać

Laki1231 Mobilne Gadu-Gadu Napisany: 05 Sty 2012 07:21   Postaw piwo autorowi tego posta

xdomino996, mi na wi-fi działa, i zwykłym necie też, wydaje mi się, że kwestia konfiguracji

wowek Mobilne Gadu-Gadu Napisany: 05 Sty 2012 04:56   Postaw piwo autorowi tego posta
mi się wo gule aplikacja nie włącza;/

Ortografia // Jackson
Laki1231 Mobilne Gadu-Gadu Napisany: 05 Sty 2012 05:38   Postaw piwo autorowi tego posta

wowek, aQT wgrałeś?

wowek Mobilne Gadu-Gadu Napisany: 05 Sty 2012 06:54   Postaw piwo autorowi tego posta
No jakieś wgrałem ale nie wiem czy dobre. Jak byś mógł to daj linka do takiego do se vivaz ^^" Byłbym wdzięczny.
Laki1231 Mobilne Gadu-Gadu Napisany: 05 Sty 2012 07:27   Postaw piwo autorowi tego posta

http://symbiane.pl/qt-installer-vt17354.htm szukaj w tym temacie ja nie mam na to czasu

Harmattan Mobilne Gadu-Gadu Napisany: 05 Sty 2012 09:50   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Laki, dobrze wiesz że to nie kwestia konfuguracji. Ja mam dobra konfiguracje na neta a skypa i gadu mobilne nie idzie przez internet odpali. Tylko wi-fi. I jeszcze mała uwaga: Nie działają polskie znaki takie jak "ł", "ą", "ę" itd. zamiast nich wyświetlają się jakieś znacznik wiec uprzedzam od razu. O, i odradzam uzywania pełnej klawiatury qwerty na telefonach Vivaz/Satio. Nie wiem jak z vivazem pro. Ale na Satio w orientacji poziomej gg wariuje i nie chce działac poprawnie.

Autor postu otrzymał pochwałę.
sadam81 Mobilne Gadu-Gadu Napisany: 06 Sty 2012 12:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
X6, po zainstalowaniu aplikacji, najnowsze QT, zero reakcji, lekka zawieszko ok 2 sekundy i powrót do normalności.

polyek Mobilne Gadu-Gadu Napisany: 07 Sty 2012 09:25 Problem z Mobilnym GG   Postaw piwo autorowi tego posta
Na moim telefonie nokii c6 00 posiadam aplikacje mobilne gg 2.18. Dzialalo bez zarzutu przez okolo 5 miesiecy. Jakies 2 dni temu zauwazylem ze adresaci nie odbieraja moich wiadomosci. Odbieram wiadomosci wysylane do mnie lecz odpowiadac nie moge. Co robic? Prosze o szybka porade. Zalezy mi aby nie zmieniac programu na jakies nowsza wersje gdyz przyzwyczailem sie do starej a nowe mi sie nie podobaja. Reinstal nie pomaga.

Temat przeniesiony do odpowiedniego dziau. // Undisputed
1 2 3 4 5 6 »