| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Normad21 | |
|
Walcz o wolność Stanów Zjednoczonych! Zostań bohaterem wybuchowej kampanii solowej i walcz przez 13 misji rozgrywających się w Los Angeles aż do Pakistanu. Do dyspozycji masz 6 ekskluzywnych map oraz 7 różnych trybów, w których może wziąć udział maksymalnie 12 graczy. Zdobądź doświadczenie (wzorowane na tym z Call of Duty) i przygotuj się na dużą dawkę emocji. Żołnierzu, czas walczyć! Broń do ręki i ruszaj do boju! v1.0.1 2.1 Pobieranie / Download:
SD PowerVr: Pobieranie / Download:
Adreno: Pobieranie / Download:
Mali/SGS2/Note: Pobieranie / Download:
Tegra 2: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Casaya | |
|
| to teraz powiedzcie mi gdzie wrzucic SD,do folderu Gameloft nie mozna bo chce pobrac sd przez wifi do folderu Android-data tez nie bo prosi o to samo... Albo cos te SD trefne ostatnio albo zle robie. pobralem andreno na ARC _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Na SGS pobrane i działa full wypad;D lepsze niż COD2 na PC _________________ |
||
| torreno | |
|
| Pobrałem tą paczkę.... wypakować te pliki i dopiero wrzucić do folderu install??/ czy bezpośrednio plik rar wrzucić? | ||
| Laki1231 | |
|
Pobieranie / Download:
pobrałem ten link reszta wifi i mi tak chula;) a pliki sd umieścił w ANDROID/DATA, z tego linku działa multiplayer |
||
| torreno | |
|
| Aha czyli ty z tych linków gry nie zassałeś tylko z tego wyżej tak? jeśli tak to pokombinuję z tym plikiem 680MB a jak to nic nie da to pobiorę ten twój link | ||
| Laki1231 | |
|
| Ten link masz też w pierwszym pości potem przez wifi dre 680mb _________________ |
||
| Normad21 | |
|
| Modern Combat 3 - Fallen Nation v1.0.1 [Błąd z licencją naprawiony] Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| pawek5 | |
|
Witam. Mam taki problem, gdy gram multiplayer, zarobione troche pieniedzy i chce skonczyc gre. Wylaczam ją i zarobione pieniadze i gina, wie ktos moze co na to poradzic? juz mnie to denerwuje, ani broni ani nic nie moge kupic |
||
| Casaya | |
|
| pawek5, w opcjach gry mui byc opcja "autosafe" czy cos takiego _________________ |
||
| baQ | |
|
| Jakaś instrukcja instalacji? | ||
| pawek5 | |
|
Niestety szukalem ale nie ma zadnej takiej opcji:/ np.teraz mialem 6500 zarobilem 3000. a dodali mi tylko 200, a wiec zamiast miec 9500 mam 6700 |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Modern Combat 3: Fallen Nationza darmo w Samsung Apps! |
Recenzje Gier i Aplikacji | xJAmaTOx | |
Modern Combat 3: Fallen NationStrzelanka |
Gry | Jack | |
Modern Combat 3: Fallen Nation dołączył do promocji Google P |