Autor Wiadomość
Normad21 Modern Combat 3: Fallen Nation Napisany: 18 Gru 2011 06:52 Modern Combat 3: Fallen Nation   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 4 piw(a)

Walcz o wolność Stanów Zjednoczonych! Zostań bohaterem wybuchowej kampanii solowej i walcz przez 13 misji rozgrywających się w Los Angeles aż do Pakistanu. Do dyspozycji masz 6 ekskluzywnych map oraz 7 różnych trybów, w których może wziąć udział maksymalnie 12 graczy. Zdobądź doświadczenie (wzorowane na tym z Call of Duty) i przygotuj się na dużą dawkę emocji. Żołnierzu, czas walczyć! Broń do ręki i ruszaj do boju!

v1.0.1
2.1

Pobieranie / Download:

SD
PowerVr:
Pobieranie / Download:

Adreno:
Pobieranie / Download:

Mali/SGS2/Note:
Pobieranie / Download:

Tegra 2:
Pobieranie / Download:

Casaya Modern Combat 3: Fallen Nation Napisany: 20 Gru 2011 02:41   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
to teraz powiedzcie mi gdzie wrzucic SD,do folderu Gameloft nie mozna bo chce pobrac sd przez wifi
do folderu Android-data tez nie bo prosi o to samo...
Albo cos te SD trefne ostatnio albo zle robie.
pobralem andreno na ARC

Laki1231 Modern Combat 3: Fallen Nation Napisany: 20 Gru 2011 07:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Na SGS pobrane i działa full wypad;D lepsze niż COD2 na PC

torreno Modern Combat 3: Fallen Nation Napisany: 27 Gru 2011 11:25   Postaw piwo autorowi tego posta

Pobrałem tą paczkę.... wypakować te pliki i dopiero wrzucić do folderu install??/ czy bezpośrednio plik rar wrzucić?
Laki1231 Modern Combat 3: Fallen Nation Napisany: 27 Gru 2011 11:27   Postaw piwo autorowi tego posta

Pobieranie / Download:

pobrałem ten link reszta wifi i mi tak chula;) a pliki sd umieścił w ANDROID/DATA, z tego linku działa multiplayer
torreno Modern Combat 3: Fallen Nation Napisany: 27 Gru 2011 11:31   Postaw piwo autorowi tego posta

Aha czyli ty z tych linków gry nie zassałeś tylko z tego wyżej tak? jeśli tak to pokombinuję z tym plikiem 680MB a jak to nic nie da to pobiorę ten twój link
Laki1231 Modern Combat 3: Fallen Nation Napisany: 27 Gru 2011 11:33   Postaw piwo autorowi tego posta

Ten link masz też w pierwszym pości potem przez wifi dre 680mb

Normad21 Modern Combat 3: Fallen Nation Napisany: 28 Gru 2011 12:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 4 piw(a)
Modern Combat 3 - Fallen Nation v1.0.1 [Błąd z licencją naprawiony]

Pobieranie / Download:

Pobieranie / Download:

pawek5 Modern Combat 3: Fallen Nation Napisany: 05 Sty 2012 04:35   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam. Mam taki problem, gdy gram multiplayer, zarobione troche pieniedzy i kod emotikony: XP chce skonczyc gre. Wylaczam ją i zarobione pieniadze i kod emotikony: XP gina, wie ktos moze co na to poradzic? juz mnie to denerwuje, ani broni ani nic nie moge kupic kod emotikony: :/
Casaya Modern Combat 3: Fallen Nation Napisany: 05 Sty 2012 06:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
pawek5, w opcjach gry mui byc opcja "autosafe" czy cos takiego

baQ Modern Combat 3: Fallen Nation Napisany: 05 Sty 2012 06:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Jakaś instrukcja instalacji?
pawek5 Modern Combat 3: Fallen Nation Napisany: 06 Sty 2012 03:55   Postaw piwo autorowi tego posta
Niestety szukalem ale nie ma zadnej takiej opcji:/ np.teraz mialem 6500 zarobilem 3000. a dodali mi tylko 200, a wiec zamiast miec 9500 mam 6700 kod emotikony: :/
1 2 3 »