| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| borek691 | |
|
<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img854.imageshack.us/img854/2178/1308283296.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div>
Aaplikacja testowana na Nokii 5800 XpressMusic, Nokii 5233 i Nokii 5230. Wystarczy tylko zainstalować to bardzo mała aplikacja, i ponownie uruchomić telefon, a następnie wyświetlić ekran menu. wersja 1.00 <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> |
||
| dominomikol | |
|
| co zrobić by widget zegara powrócił?? | ||
| Casaya | |
|
| dominomikol, wyinstaluj modyfikacje _________________ |
||
| Krzysiek97 | |
|
| mam jedno pytanko. wszystko było ok zegar zniknął i po jakimś czasie powrócił i go odinstalowałem i zainstalowałem ale nie zniknął Bardzo mi na tym zależy bo mam zegar z htc a ten systemowy mi przeszkadza Niewiecie gdzie są dane tej aplikacji bo gdybym je usunął to by było ok. Wydaje mi się że jak wyłączyłem orange tsunami to wtedy to znikło |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[Modyfikacja] Mod kamery w N8 by hyperX |
Modyfikacje | Jack | |
[Modyfikacja] Landscape Dialler ModBelle |
Modyfikacje | Laki1231 | |
[Modyfikacja] MOD - oryginalna jakość zdjęcia w N825 fps dla rozdzielczości 720p (oryginalna wielkość zdjęcia od producenta) |
[Modyfikacja] MOD - średnia jakość zdjęcia w N830 fps dla rozdzielczości 720p (średnia wielkość zdjęcia - 4-5MB) |
[Modyfikacja] MOD - MAX. jakość zdjęcia w N830fps dla rozdzielczości 720p (średnia wielkość zdjęcia - 11MB) |
[Modyfikacja] EQualizer mod by michalkepa - Belle FP1Belle Fp1 |
Nokia Mod |
Tematy | Jack | |
Anim ModŚwietna aplikacja która ma za zadanie zmiane animacji przejść w naszym smartphonie |
Aplikacje | ziomek | |
Battery Icon Modzmiana ikony baterii |
Aplikacje | patrikos23 | |
[s60v5] MOD do dźwięku |
Szukam | kondzikpl | |