| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patrikos23 | |
|
Modyfikacja dodaje nam dodatkowe ikony folderów w menu: Muzyka, Zdjęcia, Wideo, Nawigacja, Internet oraz Gry by maccek Opis:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Dodatkowe ikony folderów w menu 2 Opis:
Uwagi: Przed modyfikacją najlepiej zrobić kopię pliku matrixmenudata.xml Instrukcja: 1. Po wypakowaniu archiwum zip. pliki przenosimy odpowiednio: - matrixmenudata.xml do C:/private/200113dd/content (podmieniamy istniejący pamiętając o utworzeniu kopii) - Navigation.mif do C:/data 2. Restartujemy telefon i cieszymy się dodatkowymi folderami Download: Pobieranie / Download:
|
||
| mrkwacho29 | |
|
Witam, mam te dodatkowe foldery wgrane w cfw, czy da się to jakoś usunąć żeby było tak jak w normalnym fw . Mam nokie 5230, z góry dziękuje za pomoc |
||
| Casaya | |
|
| mrkwacho29, nie da sie moim zdaniem bo są wbudowane w CFW,chyba że powrócisz do oryginalnego softa. ale spróbuj kliknąć w menu,potem opcje i tam bedziesz pewnie miał opcje dodać folder... spróbuj zrobic odwrotnie i zamiast dodać to kliknij na niepotrzebny folder i opcja usuń... _________________ |
||
| mrkwacho29 | |
|
radziubaker próbowałem usunąć w ten sposób ale w opcje nie ma opcji usuń na tych folderach |
||
| Casaya | |
|
| mrkwacho29, usuwałem tak foldery przeze mnie utworzone. a to ze tak poradziłem to tylko sugestia.Chyba jednak nie usuniesz. _________________ |
||
| mrkwacho29 | |
|
To szkoda, dzięki za pomoc |
||
| Laki1231 | |
|
| Mirror 1 posta: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[Modyfikacja] Dodatkowe ikony w menu "POWER" |
Modyfikacje | Laki1231 | |
[N8-00] Własne ikony folderów |
Pytania i Problemy z telefonami | Laki1231 | |
[N95 8GB] tworzenie folderów w Menu Głównym |
Pytania i Problemy z telefonami | mati6330 | |
[Modyfikacja] Wczytywanie galerii z tylko wybranych folderów |
Ikony menu w stosunku 4x5Teoretycznie działa tylko na n97 ale warto wytestować na innych s60v5 |
Modyfikacje | Jack | |
[Modyfikacja] Alarm 2.0 - dodatkowe opcje dla alarmów |
[Modyfikacja] Eleganckie skórzane ikony ANNA |
[Modyfikacja] Menu 4x4 by CodeRUS |
[Modyfikacja] ExtendMenuGrid - ilości ikon w menuZmiana ilości ikon w menu telefonu |
Modyfikacje | Jack | |
[Modyfikacja] Wyłaczanie podświetlenia klawisza menuBY banKai |