| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | |
|
| Jak w tytule. Modyfikacja pozwala na modyfikowanie ilości wyświetlanych ikon w menu. Tylko dla złamanych. 1. Za pomocą menedżera plików np. X-Plore kopiujemy folder Z:\private\10207254 do C:\private\10207254, 2. Pobieramy i wypakowujemy na komputerze plik z załącznika 3. Instalujemy w pamięci telefonu biblioteki Pythona – plik nr. 1 i 2 (pomijasz, jeżeli już to masz!), 4. Plik ExtendMenuGrid.rmp przesyłamy do folderu Patches a następnie aktywujemy go w aplikacji RomPatcher, 5. Instalujemy w pamięci telefonu aplikację GridPatcher - plik nr3, 6. Uruchamiamy GridPatcher, w pierwszym okienku należy wprowadzić kod języka: 27 - polski. GridPatcher pozostawiamy otwarty w tle, 7. Teraz koniecznie należy zamknąć menu w telefonie poprzez Opcje > Wyjdź, 8. Wracamy do GridPatcher i ustawiamy żądaną ilość ikon: Options > Edit both modes lub Edit modes apart, 9. Zamykamy GridPatcher i wracamy do menu, które powinno wyświetlać teraz inną liczbę ikon. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Hofer192 | |
|
Dzięki za wstawke działa bez problemu Do tej pory o ile się nie myle to trzeba było męczyć się z c2z a tu nie ..Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| mati1892 | |
|
Siema TO mój pierwszy post na tym forum jak dla mnie najlepsze ;d po zrobieniu kazdego z kroków jak wł menu to tylko pokarze sie efekt i nie dziala wraca na pulpit zna ktos przyczyne? |
||
| Jack | |
|
| Otwórz tą aplikację odpowiedzialną za zmianę rozmiaru, zmien zawartość pierwszej linijki na 27 i w drugiej linijce rozmiar ikon który Cię interesuje. Zminimalizuj ją po czym zamknij menu i tej aplikacji zapisz zmiany. Po zamknięciu jej otwórz ją jeszcze raz nie wchodząc do menu i ponownie zapisz zmiany. Sprawdź zmiany _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Z ciekawości chciałem to przetestować na s60v5. Aplikacja menu... nie chce odpalić. _________________ |
||
| Icnk96I | |
|
| Pomóżcie mi...:( Myślałem że dam rade pominąć punkt "1" w instrukcji ale niestety nie...:( Problem jest w tym że w private nie mam folderu 10207254. Jaka przyczyna?? |
||
| Laki1231 | |
|
| cnk96, to go stwórz. _________________ |
||
| Icnk96I | |
|
| nie pamiętam już ale na c:\ albo z:\ nie mogłem utworzyć tego folderu wyskakiwał komunikat że nie można utworzyć... więc jest jeszcze jakiś sposób?? |
||
| Laki1231 | |
|
| Żeby móc modyfikować pliki musisz mieć złamany system. A instrukcje masz u góry. _________________ |
||
| Icnk96I | |
|
no mam złamany system ale nie mam tego folderu "private\10207254" i nie mogę go dodać. POMÓŻCIE... |
||
| DSV | |
|
| Na n73 nie zadziała ten mod bo ma pre-fp1... _________________ |
||
| Wojtas167 | |
|
| u mnie nie da sie zamknąć menu ktoś wie dlaczego?? | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[Modyfikacja] Usunięcie z Menu ikon wbudowanych aplikacji |
Modyfikacje | Jack | |
Dodanie nowych ikon w menuw Nokii 5800 i innych S60v5 |
Modyfikacje | daanielito | |
Modyfikacja ikon systemowego odtwarzacza muzyki by born2die |
Modyfikacje | master228 | |
[Modyfikacja] Menu 4x4 by CodeRUS |
Modyfikacje | Laki1231 | |
[Modyfikacja] Dodatkowe ikony folderów w menu. |
Modyfikacje | patrikos23 | |
[Modyfikacja] Wyłaczanie podświetlenia klawisza menuBY banKai |
[Modyfikacja] Full Screen Menu for Symbian Anna by Ancelad |
[Modyfikacja] Dodatkowe ikony w menu "POWER" |
ZTE światowym liderem w ilości patentówNajwięcej patentów w rękach chińskiego producenta |
Newsy | xJAmaTOx | |
[C5-00] Wpływ dużej ilości plików na karcie na prace systemu |
Pytania i Problemy z telefonami | tarn0 | |