Autor Wiadomość
zbartek5 [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 13 Lut 2012 03:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
mam nadzieje bo już mnie denerwuje symbian
xJAmaTOx [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 13 Lut 2012 03:17   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
zbartek5, Tu nie chodzi o symbiana.. tylko twój telefon nie jest za specjalny.

zbartek5 [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 14 Lut 2012 04:13   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
fakt mogli go ulepszyć trochę kod emotikony: :P
dustan [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 14 Lut 2012 10:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Jak nie zagra w Angry Birds jak ja mam niehakowaną Nokię 500 i mam na swojej w pełni funkcjonalną i grywalną wersję Angry Birds.

Laki1231 [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 15 Lut 2012 12:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
dustan, chyba w javie. Bo oryginalne nie działa i potwierdziło to setki użytkowników

pawelr400 [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 13 Mar 2012 11:04   Postaw piwo autorowi tego posta

Angry Birds są standardowo na belli
Laki1231 [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 14 Mar 2012 09:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Patrz na date postu. Jak był pisany belle nie było na 500

zbartek5 [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 18 Mar 2012 09:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
folder sys jest ale bin już nie ma. Patrzyłem w x-plore
sadam81 [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 18 Mar 2012 09:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
zbartek5, masz open4all patch włączony w RomPatcherze kod emotikony: :?:

Laki1231 [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 19 Mar 2012 02:33   Postaw piwo autorowi tego posta

zbartek5, to jest plik bartdziej dla osób tworzących FW, lub hakujących tą metodą http://symbiane.pl/metoda...911-vt29166.htm

Bo jakby nie patrzył, żeby ten plik mieć trzeba mieć roompatcher, a żeby mieć roompatcher to trzeba mieć złamany system takie błędne koło

zbartek5 [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 19 Mar 2012 04:51   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
no to w poradniku powinien to dopisać autor
Laki1231 [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 19 Mar 2012 04:55   Postaw piwo autorowi tego posta

zbartek5, jeśli chodzi o szczegół to nie poradnik a napisane jest dla KUCHARZY w opisie;)

Opis:
  • Należy pobrać plik z linku a następnie wrzucić na karte pamięci i za pomocą aplikacji NOKIA FILE BROWSE

pozatym instrukcja mówi o innym programie niź x-plore.