Autor Wiadomość
Laki1231 [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 12 Maj 2011 04:36 [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Zmodyfikowany plik installserver.exe od CODeRUS'a dający nam możliwość instalacji oprogramowania bez certyfikatów, dla "KUCHARZY"

Opis:
  • Nowa wersja pliku usuwa wszelkie sprawdzanie\blokowanie plików sis (np. "Składnik wbudowany").
    W drugim załączniku znajduję się wersja installserver'a, która dodatkowo kopiuje wszystkie pliki podczas instalacji plików sis do folderu installserver (folder należy samemu stworzyć w katalogu głównym na dysku C, E lub F). Przydatne wtedy, gdy nie możemy podejrzeć instalowanego pliku sis na przykład podczas korzystania z sklepu Ovi lub aktualizując aplikacje.

Instrukcja:

Należy pobrać plik z linku a następnie wrzucić na karte pamięci i za pomocą aplikacji NOKIA FILE BROWSER (trzeba mieć certyfkat własny aby ją podpisać) kopiujemy do c:\\sys\bin lub dodać za pomocą Nokia Cooker do pliku uda.fpsx.

Aplikacja dostępna na forum:

http://symbiane.pl/nokia-...ser&start=0

164KB
Pobieranie / Download:

Hasło:

Pobieranie / Download:
Desmond [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 22 Lis 2011 08:19   Postaw piwo autorowi tego posta
link wygasł... powinienem ten tekst ustawić sobie jako podpis.

Jeszcze jeden komentarz tego typu i dostaniesz warna.Tutaj wszyscy skacza kolo ciebie bys mial podane wszystko jak na tacy bo ci sie nie chce szukac.Uszanuj to co tutaj robimy // radziubaker
Laki1231 [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 23 Lis 2011 05:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Desmond, nie płacz tak robię buckup naprawie link

Mirror proszę pana mówiłem, że odzyskam i zrobione.

<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>
Desmond [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 23 Lis 2011 06:12   Postaw piwo autorowi tego posta
Dziękuje waćpanu. kod emotikony: :) Życzę miłego dnia.
leshchoo [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 29 Lis 2011 11:23   Postaw piwo autorowi tego posta
dlaczego nie mam folderu sys\bin ? jestem zielowny w temacie takze prosze o pomoc:)
chucky [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 29 Lis 2011 12:33   Postaw piwo autorowi tego posta

bo ten folder jest ukryty, musisz włączyć w x-plore (taki program) żeby pokazywał ukryte pliki i foldery oraz foldery systemowe

Laki1231 [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 29 Lis 2011 01:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Tylko pierw musisz shakować system by mieć tam dostęp a jak:

http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm

leshchoo [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 30 Lis 2011 09:28   Postaw piwo autorowi tego posta
tzn ze mi nie zadziala hakowanie systemu bo mam ^3 na nokii 500?
Laki1231 [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 30 Lis 2011 09:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Działą jak zrobisz z mojego linku...

http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm

zbartek5 [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 12 Lut 2012 06:01   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
a da się bez robienia tego z linku http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm grać w takie gry jak angry birds na nokii 500?
xJAmaTOx [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 12 Lut 2012 06:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
zbartek5, na tej noki nie pograsz w Angry Birds bo nie ma GPU
Jedynie wersja s60v5 lub java.

Laki1231 [Modyfikacja] Installserver - pozwala na instalacje wszystki Napisany: 12 Lut 2012 07:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Przy belle która ma być na 500 pisali coś o angry birds o co chodzi nie wiem