Autor Wiadomość
daanielito Modyfikacja X-plore Napisany: 13 Maj 2011 05:50 Modyfikacja X-plore   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Aero Vista mod for X-plore 1.35

Modyfikacja dla X-plore 1.35 (Na niższych wersjach też może będzie działać), która zmienia główną ikonę programu i wnętrze programu. Wersja ENG.

1. Pobieramy plik z załącznika.

2. Rozpakowywujemy archiwum.

3. Potrzebujemy aplikacje X-plore w wersji 1.35 (Jeśli posiadamy wyższą wersję musimy ja odinstalować)

4. Wszystkie operacje przeprowadzamy na włączonym patchu Open4All w RomPatcherze.

5. Plik X-Plore.mif kopiujemy do !:/resource/apps/ i zastępujemy istniejący plik. "!" - to pamięć C lub E, zależy gdzie mamy zainstalowaną aplikację X-plore.

6. Plik Data.dta kopiujemy do !:/Private/a0000bcd/Explorer/ i zastępujemy istniejący plik.

7. Wyłączamy i włączamy masz telefon.

8. Cieszymy się nowym wyglądem X-plore ; )

Uwaga!

Aby powrócić do standardowego wyglądu należy po prostu zainstalować jeszcze raz aplikacje i zastąpić ją.

Aero Vista mod for X-plore - 1.35
Pobieranie / Download:

X-plore 1.35
Pobieranie / Download:

sadam81 Modyfikacja X-plore Napisany: 13 Maj 2011 09:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Gdzieś posiadam mod do X-Plore`a 1.52. W poniedziałek dodam, jak odbiore tel z serwisu.

kamloko1 Modyfikacja X-plore Napisany: 14 Maj 2011 09:47   Postaw piwo autorowi tego posta

znalazło by się coś takiego na polska wersje
Laki1231 Modyfikacja X-plore Napisany: 14 Maj 2011 10:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
kamloko1, Ja mam i działa również na polskiej.

daanielito Modyfikacja X-plore Napisany: 14 Maj 2011 12:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Laki1231, masz wersję PL X-plore, wrzuciłeś pliki do folderów i nadal masz wszystko po polsku?

Laki1231 Modyfikacja X-plore Napisany: 14 Maj 2011 02:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Po ang teraz;p

daanielito Modyfikacja X-plore Napisany: 14 Maj 2011 03:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
No właśnie, trochę się zdziwiłem jak to przeczytałem... : P

daanielito Modyfikacja X-plore Napisany: 22 Cze 2011 09:30 X-plore 1.52 S60V3 S^1 S^3 Shareware PL MOD by the_naturat_c   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
X-plore 1.52 S60V3 S^1 S^3 Shareware PL
MOD by the_naturat_com

Przedstawiam 13 stylów wyglądu X-plore:

Aplikacja posiada język polski i angielski. Polski oczywiście uaktualniony z poprawionymi błędami.

Przy instalacji wybieramy tylko jedną skórkę. Program posiada zmodyfikowaną ikonę.

Pobieranie / Download:

Dodatkowa ikona programu X-Plore

Pobieranie / Download:

Plik X-Plore.mif kopiujemy do !:/resource/apps/ i zastępujemy istniejący plik. "!" - to pamięć C lub E, zależy gdzie mamy zainstalowaną aplikację X-plore.

Laki1231 Modyfikacja X-plore Napisany: 22 Cze 2011 09:56   Postaw piwo autorowi tego posta

daanielito, mógłbyś dodać screen'y?

daanielito Modyfikacja X-plore Napisany: 22 Cze 2011 10:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Zaraz dodam screeny.

[ Komentarz dodany przez: Laki1231: 22 Cze 2011 10:50 ]
W dziale S^3 do aplikacji X-plore też dodaj kod emotikony: ;P

Gość Modyfikacja X-plore Napisany: 07 Maj 2012 10:40  
wygląd jest fajny ale nie mogę skopiować tego pliku mif, ale i tak wszystko działa