| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| daanielito | |
|
|
Modyfikacja dla X-plore 1.35 (Na niższych wersjach też może będzie działać), która zmienia główną ikonę programu i wnętrze programu. Wersja ENG. 1. Pobieramy plik z załącznika. 2. Rozpakowywujemy archiwum. 3. Potrzebujemy aplikacje X-plore w wersji 1.35 (Jeśli posiadamy wyższą wersję musimy ja odinstalować) 4. Wszystkie operacje przeprowadzamy na włączonym patchu Open4All w RomPatcherze. 5. Plik X-Plore.mif kopiujemy do !:/resource/apps/ i zastępujemy istniejący plik. "!" - to pamięć C lub E, zależy gdzie mamy zainstalowaną aplikację X-plore. 6. Plik Data.dta kopiujemy do !:/Private/a0000bcd/Explorer/ i zastępujemy istniejący plik. 7. Wyłączamy i włączamy masz telefon. 8. Cieszymy się nowym wyglądem X-plore ; ) Uwaga! Aby powrócić do standardowego wyglądu należy po prostu zainstalować jeszcze raz aplikacje i zastąpić ją. Aero Vista mod for X-plore - 1.35
Pobieranie / Download:
X-plore 1.35 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Gdzieś posiadam mod do X-Plore`a 1.52. W poniedziałek dodam, jak odbiore tel z serwisu. _________________ |
||
| kamloko1 | |
|
| znalazło by się coś takiego na polska wersje | ||
| Laki1231 | |
|
| kamloko1, Ja mam i działa również na polskiej. _________________ |
||
| daanielito | |
|
| Laki1231, masz wersję PL X-plore, wrzuciłeś pliki do folderów i nadal masz wszystko po polsku? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Po ang teraz;p _________________ |
||
| daanielito | |
|
| No właśnie, trochę się zdziwiłem jak to przeczytałem... : P _________________ |
||
| daanielito | |
|
X-plore 1.52 S60V3 S^1 S^3 Shareware PL
MOD by the_naturat_com Przedstawiam 13 stylów wyglądu X-plore: 1. 5800XM Style
2. Babi Style 3. N-Series Style 4. Oryginalny 5. Pizero Style 6. S^3 Style Nowość! 7. Spring With Ladybug by Flahorn 8. T7 Icon Mod by H4c3r 9. T7 Style 10. Touch Icon 11. Touch Icon Mod by H4c3r 12. Unknown Style 13. Vista Style Aplikacja posiada język polski i angielski. Polski oczywiście uaktualniony z poprawionymi błędami. Przy instalacji wybieramy tylko jedną skórkę. Program posiada zmodyfikowaną ikonę. Pobieranie / Download:
Dodatkowa ikona programu X-Plore
Pobieranie / Download:
Plik X-Plore.mif kopiujemy do !:/resource/apps/ i zastępujemy istniejący plik. "!" - to pamięć C lub E, zależy gdzie mamy zainstalowaną aplikację X-plore. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| daanielito, mógłbyś dodać screen'y? _________________ |
||
| daanielito | |
|
| Zaraz dodam screeny. [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 22 Cze 2011 10:50 ] W dziale S^3 do aplikacji X-plore też dodaj _________________ |
||
| Gość | ||
| wygląd jest fajny ale nie mogę skopiować tego pliku mif, ale i tak wszystko działa | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[2.1+] X-ploremenadżer plików |
Aplikacje | DSV | |
X-ploreMenadżer plików |
Aplikacje | Jack | |
X-ploreInstalacja |
Pytania i Problemy z telefonami | yoda1221 | |
X-ploreZaawansowany menadżer plików |
Aplikacje | Jack | |
X-ploreMenedżer plików |