| Autor | Wiadomo¶æ | |
|---|---|---|
| Jack | |
|
| Zmiana animacji i d¼wiêku startowego podczas uruchamiania telefonu Plik animacji w formacie gif kopiujemy do folderu C:\resource\apps\ (nazwa pliku: startup.gif) Plik d¼wiêkowy w formacie mp3 kopiujemy do folderu C:\system\sounds\ (nazwa pliku: Wakeup tone.mp3) Plik z za³±cznika 101F8763.txt kopiujemy do folderu C:\Private\10202be9\ oraz kasujemy je¶li istnieje plik C:\Private\10202be9\persists\101F8763.cre. Restartujemy telefon! Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Mirror: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| johny78 | |
|
| Cos nie tak z tym plikiem chyba:( | ||
| Laki1231 | |
|
| johny78, jaki masz telefon i nie tak poniewa¿? _________________ |
||
| jackass666 | |
|
| czy zatanczy na nokii 500 ? edit: a czy telefon bez hackingu ruszy t± metodê ??? |
||
| Laki1231 | |
|
| Powinno _________________ |
||
| dustan | |
|
| A mi to nie dzia³a. Nadal mam zwyk³e powitanie. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Co¶ ¼le robisz albo nie dzia³a na belle _________________ |
||
| dustan | |
|
| Wszystko robiê dok³adnie jak w instrukcji. Nie tylko to mi nie dzia³a. Gdzie¶ znalaz³em te¿ modyfikacje która dorzuca w górny pasek ikonê karty pamiêci je¶li takowa znajduje siê w telefonie, ale te¿ mi to nie dzia³a. A co w tym zdaniu: Opis:
na koñcu znaczy (nazwa pliku:startup.gif) ? Jako¶ konkretnie ma siê ten plik nazywaæ? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| dustan, masz BELLE a nie anne wiêc mo¿e nie dzia³aæ, mog± byæ nowe ¶cie¿ki i skrypty. _________________ |
||
| dustan | |
|
| Ale nie s±dzisz ¿e system operacyjny powinien byæ kompatybilny w dó³? Czyli to co dzia³a³o na Ance powinno te¿ hulaæ na Belce. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| dustan, jak CI nie pasuje to zmieñ na Androida tam z modelu na model ju¿ nie masz kompatybilno¶æ co jest bardziej uporczywe. dustan, belle siê kompletnie inaczej w³±cza co zapewne zauwa¿y³e¶ dlatego modyfikacja nie dzia³a. A modyfikacje wymy¶li³ zwyk³y u¿ytkownik wiêc nokia wcale nie musi dbaæ o jej kompatybilno¶æ bo jest ona nielegalna. Tak samo ikonka w Belle nie dzia³a bo masz nowy pasek zrobiony czyli znów nowe pliki, inne ¶cie¿ki i pliki. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomoc± JAF'a. Dzia³a na ka¿dym modelu NOKII.Jak przywróciæ telefon do stanu z salonu oraz jak wgraæ J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[Modyfikacja] Brak animacji startowej i d¼wiêku |
Modyfikacje | Jack | |
Brak d¼wiêku startowego 6730c |
Pytania i Problemy z telefonami | fevernova | |
[Modyfikacja] Usuwanie d¼wiêku kamery |
Modyfikacje | lui754 | |
[Modyfikacja] Usuwanie animacji startowej operatora |
Modyfikacje | lui754 | |
Zmiana Animacji startowej i dzwieku |
Modyfikacje | v1sioN | |
Zmiana animacji startowej i dzwieku OS 9.3 ( uproszczony spo |