Autor Wiadomość
daanielito [Modyfikacja] Zmiana znaczka aktywnej aplikacji Napisany: 29 Sty 2012 11:56 [Modyfikacja] Zmiana znaczka aktywnej aplikacji   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Zmiana znaczka aktywnej aplikacji

<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://dc406.4shared.com/img/bEv96Gq-/s3/0.12072153413600462/Screenshot0001_2.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div>

1. Plik menu.mif kopiujemy do C:/resource/apps/
2. Włączamy patch C2Z i dodajemy do autostartu.
3. Zamykamy proces menu przez Opcje > Wyjdź lub przez menadżer zadań np. BestTaskman albo po prostu robimy restart telefonu.

Modyfikacja mojego autorstwa.

<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>

Linki zewn&#234;trzne kodujemy tagiem code. Poprawione. // Undisputed

Harmattan [Modyfikacja] Zmiana znaczka aktywnej aplikacji Napisany: 30 Sty 2012 10:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
NA Satio nie działa. Jedyne co udało mi sie osiągnąć tym modem to to, że żaden patch w RP nie chce się włączyć. Jakies rady ? kod emotikony: :D

Laki1231 [Modyfikacja] Zmiana znaczka aktywnej aplikacji Napisany: 30 Sty 2012 11:00   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Altair, no hard

Harmattan [Modyfikacja] Zmiana znaczka aktywnej aplikacji Napisany: 30 Sty 2012 11:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Laki nie echce rad co do RP. Wystarczyło usunąć ten plik i działa spowrotem. Chodzi mi o podmiane kod emotikony: ;D

Laki1231 [Modyfikacja] Zmiana znaczka aktywnej aplikacji Napisany: 30 Sty 2012 11:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Altair, to jest pod NOKIE?

daanielito [Modyfikacja] Zmiana znaczka aktywnej aplikacji Napisany: 30 Sty 2012 01:03   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Plik może inaczej się nazywać w N97 nazywa się appopen.mif, a w C6 i portach - gridroot.mif

Harmattan [Modyfikacja] Zmiana znaczka aktywnej aplikacji Napisany: 30 Sty 2012 01:27   Postaw piwo autorowi tego posta

Czyli zmienić nazwe pliku i próbować? kod emotikony: :D

edit: w Satio nie znalazłem takiego pliku kod emotikony: xD

misiaczek123 [Modyfikacja] Zmiana znaczka aktywnej aplikacji Napisany: 23 Lut 2012 01:46   Postaw piwo autorowi tego posta
na noki 5230 to nie działa

daanielito [Modyfikacja] Zmiana znaczka aktywnej aplikacji Napisany: 12 Kwi 2012 11:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Na 5230 musi działać. Wszystko robisz tak jak napisałem?