| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| HolyGoalie | |
|
Monopoly Chyba każdemu obiła się nazwa Monopoly. Gra planszowa, w której kupujemy nieruchomości. Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| mlodyszakal | |
|
| Witam jak zainstalować tą gierkę... | ||
| seppuku | |
|
| Wrzucasz plik na telefon, odnajdujesz jakimś menedżerem plików, uruchamiasz. Widzę, że masz Nokię N96, masz więc pewnie Nokia PC Suite - tam wystarczy przeciągnąć plik z dysku na obrazek telefonu, resztę program robi za Ciebie (i gra jest w aplikacjach). | ||
| Luki_b3 | |
|
| czy ja to musze pierw wypakowac?bo pokazuje mi sie zebym kod jkais wpisal. czy wystarczy zebym zainstalowal pc suite i do niego wrzucil ten plik rar? | ||
| Przemq7 | |
|
U mnie tez jest napisane zeby wpisac kod co mam zrobic ?? |
||
| Szymuś | |
|
Przemq7, samo archiwum WinRar'a ma swoje hasło, które jest podane na samym dole pierwszego posta, jeżeli o to wam chodzi _________________ |
||
| Przemq7 | |
|
| Bueheheheh dzieeki :DDDDDD | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
WinAVI 3GP/MP4/PSP/iPod Video Converter v3.1 [FULL] [ENG]Konwenter plików |
Programy PC | Gamer | |
Best Full Screen Calleraplikacja ta pozwala na pelnoekranowe wyswietlanie zdjecia osoby dzwoniacej |
Aplikacje | Gamer | |
Full Screen CallerWyświetla zdjęcie osoby do nas dzwoniącej |
Aplikacje | BoRoS | |
Best Full Screen Callerzdjęcie dzwoniącego na całym ekranie |
Aplikacje | DSV | |
[1.5+] Full Screen Caller IDZdjęcie osoby dzwoniącej na pełnym ekranie |
Aplikacje | chucky | |
Best Full Screen MessageAplikacja dzięki której przychodzący sms bezpośrednio wyświetlany jest na ekranie naszego telefonu. |
Aplikacje | Jack | |
Best Full Screen CallerAplikacja ta pozwala na pelnoekranowe wyswietlanie zdjecia osoby dzwoniacej. |
Aplikacje | Jack | |
SmartphoneWare Best Full Screen MessageMała aplikacja pracująca w tle, która wyświetla przychodzącą do nas wiadomość na pełnym ekranie |
Aplikacje | ziomek | |
Smartphoneware Best Full Screen Messageodczytanie sms-a bezpośrednio na całym ekranie |
Aplikacje | DSV | |
[2,2+] Full Screen Launcher Prolauncher |
Aplikacje | Casaya | |