Autor Wiadomość
darkhitman motorola Napisany: 04 Lip 2010 04:04 motorola   Postaw piwo autorowi tego posta

witam mam pytanie czy ktokolwiek mnial okazje widziec lub bawic sie motorola es400 lub ewentualnie wie gdzie i za ile mozna taki sprzet kupic i gdzie to ma ten czytnik linii papilarnych

ziomek motorola Napisany: 04 Lip 2010 11:30   Postaw piwo autorowi tego posta

nie ma w necie zbyt wiele informacji o tym modelu tylko jakieś wzmianki i ogólna specyfikacja itp możesz szukać tego modelu na allegro lub ewentualnie na ebay . co do czytnika nie wiem nic konkretnie chyba nie mówią sądze że na ekranie lub koło niego ale osobiście powiem że według mnie to straszny kicz .

Autor postu otrzymał pochwałę.
darkhitman motorola Napisany: 05 Lip 2010 01:31   Postaw piwo autorowi tego posta

a czemu tak sadzisz ze straszny kicz ja na swojej nokii mam zainstalowanego phone guardian kod pin kod blokady tela zdalna blokade.lubie miec zabezpieczony sprzet.a to zawsze jakies zabezpieczenia chociaz jak dla polaka starczy 1 dzien by ukrasc wczoraj wyprodukowanego mercedesa

ziomek motorola Napisany: 05 Lip 2010 01:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Poprostu sam kiedyś się napalałem na telefon z takowym czytnikiem ale takie telefony są naprawde nieraz wykonane z tak łajzowatych materiałów że szok . czytnik może i działa prawidłowo ale jest go naprawde latwo zniszczyć . Co do zabezpieczeń każde zabezpieczenie jest łatwo zdjąc dla chcącego nie ma nic trudnego .Co do ceny takowego telefonu pewnie jest ogromna .

PS:
znalazłem pełna specyfikacje i coś takiego "Skaner odcisku palca. Waga z baterią o rozszerzonej pojemności (Li-Ion 3080 mAh): 188,5 g. Oporowy wyświetlacz. Jack audio 2,5 mm. Pamięć: 256MB RAM/1GB Flash. Motorola Enterprise UI. Spełnia wymogi normy wojskowej MIL-STD-810G i IP42. Temperatura działania od 0°C do 40°C. Temp. składowania: od -40°C do 70°C. Skaner kodów 1 i 2D. Autofocus. 3-osiowy akcelerometr. USB host." telefon ten nazywają pancerną motorolą , nie wiadomo czy telefon wejdzie wogóle do sprzedarzy . telefonik nawet fajny tym razem ma naprawde dobre wykonanie i dobrą specyfikacje pewnie będzie za kosmiczną cene .

darkhitman motorola Napisany: 05 Lip 2010 05:15   Postaw piwo autorowi tego posta

pewno i tak ale nie wiem kiedy go wprowadzaja na rynek.a znasz jakis telefon o podobnych wlasciwosciach jak ta motorola.lub cos podobnego do nokii n900 bo patrzylem na ten model i tez sie prezentuje calkiem calkiem

ziomek motorola Napisany: 05 Lip 2010 11:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Wysoko mierzysz ale czy masz tyle kase n900 lub ta moto to koszt około 1,500 lub 2000zł . co ja ci moge polecić N8 może .

chucky motorola Napisany: 06 Lip 2010 11:22   Postaw piwo autorowi tego posta

ziomek, N8 będzie kosztować ok. 2000zł jak wejdzie na rynek, darkhitman, za 1600zł masz samsunga wave nówke, mocna maszyna, szybki jak błyskawica, filmy w 720p, itp.

Enola Gay motorola Napisany: 06 Lip 2010 12:39   Postaw piwo autorowi tego posta

3330 jest fajna. Nie droga i nie zniszczalna kod emotikony: xD

darkhitman motorola Napisany: 06 Lip 2010 12:53   Postaw piwo autorowi tego posta

ziomus jesli telefon jest funkcjonalny i mozna na niego nawgrywac sporo aplikacji do tego ma ladny desing i wogole.to ,ozna dac i te 2 tyski zastanawialem sie nad nokiami 8800 i 8600 ale jakos czegos mi w nich brakuje a tak szczerze to dzieki wielkie za pomysl z ta nokia n8.

ziomek motorola Napisany: 06 Lip 2010 01:19   Postaw piwo autorowi tego posta

Jedno ci powiem napewno nie inwestuj w żadne podróbki ani nic takiego na allegro bo może się okazać szajs . n900 to telefon wcale nie prosty ale jak znasz się na programowaniu to dobry do zabaw . n8 to telefon ktory ma wszystko . leo ,racja że bedzie drogi ale dark sam powiedział że ma kase a więc nie ma problemu chyba .

darkhitman motorola Napisany: 06 Lip 2010 09:25   Postaw piwo autorowi tego posta

jak dla mnie to telefon musi byc funkcjonalny i miec wyglad.ale nokia n 900 dziala na linux maemo wiec na to nie bedzie za duzo aplikacji do wgrania tak podejrzewam za to nokia n8 dziala na symbiane a jak sie orientuja wszyscy na to jest zaje..... duzo programow.ale na chcwile obecna wybral bym chyba nokie n8 bo szczerze to nie orientuje sie jak wyglada sprawa z tym linuxem

ziomek motorola Napisany: 06 Lip 2010 09:46   Postaw piwo autorowi tego posta

NA meamo jest niestety mało programów i gier co zrobić .