| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| nokiaspl | |
|
| Mr.lock ten program służy do blokowania klawiatury W nokii n73 i e50 Pobieranie / Download:
/# Dodane - OPIS TEMATU "Wszystkie wersje" Usunięte - WERSJA PROGRAMU KryzeleK |
||
| abdullahi | |
|
Opis:
Platforma systemowa: Symbian OS Series 60 3rd Edition Producent/dystrybutor: MobiFun Soft Cena/licencja: Freeware Nazwa pliku: MrLock_v100.sisx Rozmiar: 92,52 KB Ograniczenia: brak informacji Obsługiwane języki: brak informacji Pobieranie / Download:
|
||
| ziomek | |
|
| Mam tą aplikacja od dłuższego czasu ale rzadko się przydaje . /# Ortografia.. KryzeleK _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
MobiFun Soft Mr Lock v1.20 S60v3/v5/S^3 Podpisana Opis:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| DSV | |
|
| MobiFun Soft Mr Lock v1.20 S60v3 S60v5 S^3 SymbianOS9x Signed Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Mobifun Mr Lock Advanced v1.20 (Ovi Edition) S60v3 v5 ^3 SymbianOS 9.x Unsigned by joelj Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Lockodblokowanie telefonu odbywa się przez przesunięcie suwaka |
Aplikacje | patrikos23 | |
[1.5+] No LockAplikacja do włączania i wyłączania stockowego (standardowego) ekranu blokowania |
Agile LockAgile Lock symuluje blokadę z telefonów opartych o Sense 3.0 |
[2.1+] Ripple LockEkran blokady na wzór z Honeycomba |
Heart LockProsta aplikacja blokująca hasłem dostęp do: kontaktów, wiadomości itp. |
Aplikacje | Jack | |
My Key LockDo alternatywnego blokowania/odblokowywania naszych telefonów. |
Aplikacje | Jack | |
Heart LockProsta aplikacja blokująca hasłem dostęp do: kontaktów, wiadomości itp. |
Aplikacje | DSV | |
Aplikacje | DSV | |
Master LockBlokowanie aplikacji hasłem |
Aplikacje | Jack | |
[2.1+] Fingerprint LockOdblokowanie ekranu po przyłożeniu odpowiedniego palca |