| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| .siara | |
|
Wpadłem na pomysł żeby założyć taki temat, gdzie będzie można dyskutować na temat muzyki oraz wypowiadać się na temat muzyki. Można też pisać kto co czego słucha, jakiego artystę poleca lub płytę. Jednym zdaniem WSZYSTKO O MUZYCE. Serdecznie zapraszam.EDIT : Przepraszam ale temat miał być w dziale Pogaduszki więc jakby ktoś dał radę i go przeniósł. Z góry bardzo dziękuję |
||
| xJAmaTOx | |
|
| To może ja się wypowiem.. Może was zaskoczę ale Nie słucham Hip-Hopu , ani Rapu jak większość ludzi w moim wieku. Ja słucham Reggae mniej więcej od ponad roku.. przypadkowo natknąłem się na pewną nutę na YT z tego gatunku i od tamtego czasu zacząłem głębiej poznawać ten styl muzyki.. Z reguły jestem nerwowy ,a to mnie uspokaja. Hm.. co Polecam? Sam nie wiem... nie mam ulubionego artysty. Każdy ma i te dobre i złe piosenki. Junior Stress , EWR , Bas Tajpan , NDK , Rastamaniek , Ras Luta , Mesajah i Grubson z 3odą Kru to chyba najbardziej znani wykonawcy i zespoły muzyki której słucham.. Polecam płytę 3ody Kru. To chyba wszystko co mogłem powiedzieć.. A autor tematu niech też powie coś od Siebie. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| .siara | |
|
| Pewnie, że się wypowiem. A więc ja zaczynałem od słuchania Rocka. A potem to wszystko co wpadnie w ucho. Ale od jakiś 3 lat zacząłem słuchać tylko Hip-Hopu. Od razu chcę sprostować że nie jestem kolesiem typu JP czy HWDP czy coś w tym stylu. Słucham zazwyczaj takich wykonawców i ekipy jak : Peja, Hemp Gru, Gandi Ganda, Śliwa, Paktofonika, 52 Debiec, Tede, Kaliber 44, Yez Yez Yo, Trzeci Wymiar ( te starsze ale to w ramach odskoczni ) Letni Chamski Podryw ( też jako odskocznia że tak powiem ) Snopp Dog, O.S.T.R. , Kubiszew, Kobra, Eminem, Eazy E. To mniej więcej wszystko. Płytę jaką mogę polecić to Peji "Reedukacja". Bardzo fajna płyta zachęcam do kupna płyty i przesłuchania. Oraz płytę Hemp Gru "Jedność". To chyba wszystko piona! Zachęcam do komentowania i wypowiadania się.! |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Jak dla mnie TEDE to totalne Dno... (i jego piosenka - 'techno jazda' czy jakoś tak) Z tych co wymieniłeś to fajna jest piosenka Paktofoniki . Ta w której śpiewa o schizofremi. Większość znam ale nie słucham... No jedynie jak mój braciak Słucha głośno to słucham ale z przymusu _________________ |
||
| .siara | |
|
| Na pewno chodzi ci o piosenkę Paktofonika - Jestem Bogiem. xJAmaTOx, a co myślisz o Kamilu Bednarku ( chyba tak ma na nazwisko ) o nim też było głośno |
||
| xJAmaTOx | |
|
.siara napisał/a:
Ta o to Co myślę o Bednarku? Znam gościa.. Ale nie słucham. Dużo ludzi go nie lubi za to że jego sława zaczęła się przez program 'Mam talent' i dzięki temu programowi zarobił niezłą kasę. Mówią że to komercha i wgl.. ale moim zdaniem nic w tym złego że zarobił i zarabia na tym co lubi/kocha. Nie słucham go.. słyszałem jedną piosenkę ale nie przypadła mi do gustu. _________________ |
||
| .siara | |
|
Aha. Ja słyszałem właśnie, że dużo ludzi go nie lubi właśnie przez Mam Talent. Ale teraz jakoś ucichło o nim |
||
| Potok666 | |
|
| A ja nie będę się rozpisywał... SSSSSCREAMOOOOOOOO... \m/ Podam tylko jedna pozycje: Bullet For My Valentine |
||
| .siara | |
|
Kurde nie rozpisuj się tak. Nie chce mi się wszystkiego czytać I co tylko tego sluchasz? |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zanim napiszesz nowy tematRegulamin działu |
Tematy | Szymuś | |
Gry | Jack | |
Aplikacje | Jack | |
Motywy | Jack | |