| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Romuś | |
|
Najnowsza wersja TUTAJ MyKeyLock Aplikacja dzięki której możemy ustawić sobie jakim guzikiem chcemy blokować i odblokowywać telefon możemy także przypisać dźwięki do odbkolowyania i zablokowywania <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img26.imageshack.us/img26/634/superscreenshot0003v.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://c.wrzuta.pl/wi13528/89d9308e001230274a5045f9/0/www.stadtaus.com_btn3970063131" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Kliknij Tutaj <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://c.wrzuta.pl/wi15968/29d5180f001a41aa4a5045fa/0/www.stadtaus.com_btn3970063194" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Typ ; sis Rozmiar : 53 KB (54,360 bytes) <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://c.wrzuta.pl/wi18911/461e97a20000972f4a5083c5/0/www.stadtaus.com_btn397006369" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> _________________ |
||
| EloDanielo | |
|
| bład certyfikatu pewnie trzeba podpisac ale ja nie łapie sie w tym ;] | ||
| HolyGoalie | |
|
EloDanielo napisał/a:
Poszukaj. Jest mnóstwo poradników na ten temat. Najlepiej rozblokować telefon. O tym też wszędzie pisze. _________________ |
||
| Jack | |
|
Opis:
Wersja 1.1.9 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Mykeylock v1.20 Beta (1.19.1) S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned [Update 21/12/10] Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Mykeylock v1.20(19.2) S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned [Update 25/12/10] Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Mykeylock v1.20(19.3) Beta3 S60v5 SymbianOS9.4 Niepodpisana Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Malaczi | |
|
| Witam. Mam problem z tą aplikacja (próbowałem na wszystkich wersjach z alarmem). Mianowicie problem polega na tym iż po zablokowaniu klawiatury jak najbardziej wł się dźwięk informujący o uruchomieniu alarmu lecz telefonem mogę obracać we wszystkich kierunkach a nie uruchomi to alarmu. Czas jego uruchomienia mam ustawiony na 2 sek. Kolejną sprawą jest niemożność wł alarmu po raz kolejny. Wejdę w aplikacje, wyjdę, zablokuje kom i zaraz się wł komunikat o wł alarmu, (syreny nie będzie mimo prób) jak odblokuje kom i zablokuje ponownie to już nie ma potwierdzenia załączenia się alarmu. Musze ponownie wejść w aplikacje z niej wyjść i dopiero wtedy się pojawi. Przypisane guziki do odblokowania i zablokowania działają bez przerwy i nie ma z nimi problemu. Bardzo bym prosił o pomoc. Mam złamaną nokie n97. Pozdrawiam M. |
||
| Laki1231 | |
|
| A zainstalowałeś najnowsza wersję aplikacji? To jest wersja beta co oznacza, że nie stabilna i z błędami. _________________ |
||
| borek691 | |
|
My KeyLock 2.0(2) brak info wersja: 2.0(2) Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
MyKeyLock Free v12.06 s60v3 s60v5 S^3 Anna Belle Signed Opis:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| dustan | |
|
| Nie wiem czy mam taką samą aplikację, ale moja działa tak: Bardzo ciekawy gadżet. Filmy kodujemy tagiem [video] // xJAmaTOx _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Key Lock ClockWygaszacz ekranu który aktywuje się po zablokowaniu klawiatury |
Aplikacje | bartekzbartek | |
Easy Key Lockblokada klawiatury |
Aplikacje | patrikos23 | |
Easy Key Lockblokada klawiatury |
Aplikacje | patrikos23 | |
DrJukka Key Lock ClockWygaszacz ekranu z godziną i datą, włącza się po zablokowaniu klawiatury. |
Aplikacje | Jack | |
JM key |
Szukam | cichy024 | |
Dz Music KeyJest t aplikacja, która służy do kontrolowania odtwarzacza muzycznego przy zablokowanej klawiaturze. |
Aplikacje | Jack | |
Dz Music KeyJest t aplikacja, która służy do kontrolowania odtwarzacza muzycznego przy zablokowanej klawiaturze. |
Aplikacje | Jack | |
Key LockerZaawansowane blokowanie klawiatury |
Aplikacje | Jack | |
Virtual KeyAplikacja która umożliwia przemapowanie funkcji każdego z klawiszy urządzenia |
Aplikacje | abdullahi | |
Nokia N95 Problem z multimedia key |
Pytania i Problemy z telefonami | Gawlo_ | |