Autor Wiadomość
Romuś My Key Lock Napisany: 08 Lip 2009 02:59 My Key Lock   Postaw piwo autorowi tego posta

Najnowsza wersja TUTAJ

MyKeyLock

Aplikacja dzięki której możemy ustawić sobie jakim guzikiem chcemy blokować i odblokowywać telefon możemy także przypisać dźwięki do odbkolowyania i zablokowywania kod emotikony: :)

<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img26.imageshack.us/img26/634/superscreenshot0003v.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div>

<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://c.wrzuta.pl/wi13528/89d9308e001230274a5045f9/0/www.stadtaus.com_btn3970063131" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div>

Kliknij Tutaj

<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://c.wrzuta.pl/wi15968/29d5180f001a41aa4a5045fa/0/www.stadtaus.com_btn3970063194" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div>

Typ ; sis
Rozmiar : 53 KB (54,360 bytes)

<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://c.wrzuta.pl/wi18911/461e97a20000972f4a5083c5/0/www.stadtaus.com_btn397006369" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div>

<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>

EloDanielo My Key Lock Napisany: 09 Lip 2009 08:26   Postaw piwo autorowi tego posta
bład certyfikatu pewnie trzeba podpisac ale ja nie łapie sie w tym ;]
HolyGoalie My Key Lock Napisany: 09 Lip 2009 12:05   Postaw piwo autorowi tego posta

EloDanielo napisał/a:
  • bład certyfikatu pewnie trzeba podpisac ale ja nie łapie sie w tym ;]

Poszukaj. Jest mnóstwo poradników na ten temat. Najlepiej rozblokować telefon. O tym też wszędzie pisze.

Jack My Key Lock Napisany: 10 Lis 2010 05:49 My Key Lock   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1

Opis:
  • Świetna aplikacja do alternatywnego blokowania/odblokowywania naszych tubek.
    Świetna do modyfikacja własnych ustawień.

Wersja 1.1.9

Pobieranie / Download:

patrikos23 My Key Lock Napisany: 21 Gru 2010 09:23   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Mykeylock v1.20 Beta (1.19.1) S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned [Update 21/12/10]

Pobieranie / Download:

patrikos23 My Key Lock Napisany: 25 Gru 2010 03:16   Postaw piwo autorowi tego posta

Mykeylock v1.20(19.2) S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned [Update 25/12/10]

Pobieranie / Download:

patrikos23 My Key Lock Napisany: 01 Sty 2011 05:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Mykeylock v1.20(19.3) Beta3 S60v5 SymbianOS9.4 Niepodpisana

Pobieranie / Download:

Malaczi My Key Lock Napisany: 14 Cze 2011 12:06   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam.
Mam problem z tą aplikacja (próbowałem na wszystkich wersjach z alarmem). Mianowicie problem polega na tym iż po zablokowaniu klawiatury jak najbardziej wł się dźwięk informujący o uruchomieniu alarmu lecz telefonem mogę obracać we wszystkich kierunkach a nie uruchomi to alarmu. Czas jego uruchomienia mam ustawiony na 2 sek.
Kolejną sprawą jest niemożność wł alarmu po raz kolejny. Wejdę w aplikacje, wyjdę, zablokuje kom i zaraz się wł komunikat o wł alarmu, (syreny nie będzie mimo prób) jak odblokuje kom i zablokuje ponownie to już nie ma potwierdzenia załączenia się alarmu. Musze ponownie wejść w aplikacje z niej wyjść i dopiero wtedy się pojawi. Przypisane guziki do odblokowania i zablokowania działają bez przerwy i nie ma z nimi problemu. Bardzo bym prosił o pomoc.
Mam złamaną nokie n97.
Pozdrawiam M.
Laki1231 My Key Lock Napisany: 14 Cze 2011 07:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
A zainstalowałeś najnowsza wersję aplikacji? To jest wersja beta co oznacza, że nie stabilna i z błędami.

borek691 My Key Lock Napisany: 26 Paź 2011 08:27   Postaw piwo autorowi tego posta

My KeyLock 2.0(2)

brak info

wersja: 2.0(2)

Pobieranie / Download:

patrikos23 My Key Lock Napisany: 03 Mar 2012 08:12   Postaw piwo autorowi tego posta

MyKeyLock Free v12.06 s60v3 s60v5 S^3 Anna Belle Signed

Opis:
  • Aplikacja dzięki której możemy ustawić sobie jakim guzikiem chcemy blokować i odblokowywać telefon możemy także przypisać dźwięki do odblokowyania i zablokowywania

Pobieranie / Download:

dustan My Key Lock Napisany: 03 Mar 2012 08:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Nie wiem czy mam taką samą aplikację, ale moja działa tak:

Bardzo ciekawy gadżet.

Filmy kodujemy tagiem [video] // xJAmaTOx