| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ziomalbart | |
|
| Nowy wygląd menu. Pobieranie / Download:
|
||
| Triarii | |
|
| Może jakiś screen? | ||
| kamil1111 | |
|
| Co to jest?? Ja to instaluje włączam a tu jakis pusty ekranik z iphona (bez ikonek) w dodatku nie da sie aktywować (tzn, chyba tylko nokie 5800 mogą) szajs .. | ||
| Jack | |
|
kamil1111 napisał/a:
Jest to nakładła w stylu iPHONE. Jeśli w nią wejdziemy będziemy mogli korzystać z kilkunastu skrótów jakie oferuje. Tutaj screen: Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Michalllll | |
|
| a jak to uaktywnic | ||
| Jack | |
|
| Wystarczy sobie zainstalować następnie wejść do aplikacji i uruchomić Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| wiktor03 | |
|
| tylko wersja trial czy mozna w jakis sposob aktywowac a tak przy okazji pogoda u Was działa? Nie dubluj postów! //Jackson |
||
| Jack | |
|
| Odn. pogody to aplikacja ma przypisane domyślne ścieżki dla aplikacji a jeżeli twój telefon nie ma takiej aplikacji to raczej normalne że ci nie działa. _________________ |
||
| MRacheron | |
|
Pobieranie / Download:
Hasło: mracheron Nazwa Aplikacji: MyPhone v250 s60v5_cracked Nazwa motywu: Aanex iPhone by Grange & DSMA_S60v5 Opis:
Testowałem na Omni HD działa jak należy. |
||
| kondzikpl | |
|
| Aplikacja zapowiadała się bardzo ciekawie , lecz niestety ... nie śmiga na mojej Nokii 5800XM ... Podczas instalowania aplikacji MyPhone v250 s60v5_cracked (Oczywiście aplikacja została przeze mnie wcześniej podpisana certyfikatem) przy ok. 70% paska wyskakuje "nie można zainstalować" Ma ktoś jakieś rady jak to ominąć ? Najlepiej jakby było to możliwe BEZ hackowania telefonu ,gdyż obawiam się że bym sobie z tym nie poradził sam a pozatym jest on jeszcze na gwarancji. pozdrawiam. a co do tematu bardzo przyjemny . |
||
| Jack | |
|
| Klik www.symbiane.pl/komunikat...wan-vt13713.htm _________________ |
||
| MRacheron | |
|
| kondzikpl, aplikacja pewnie musi integrować w pliki systemowe więc tak czy siak pewnie będziesz musiał zhakować. Nie bój się też, mam fona na gwar. ale zhakowałem i w końcu nie śnią mi się po nocach te komunikaty.... kiedyś było tak, iż na 10 ściągniętych aplikacji zainstalowałem może z 4 a reszta nie chciała. |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Oxygen Phone Manager for Symbian Phone |
Programy PC | BoRoS | |
Żegnamy Windows Phone 7, witamy Windows Phone 7.5 |
Newsy | Laki1231 | |
Smart PhoneNajlepsza sekretarka na pełną skalę połączeń głosowych i SMS |
Aplikacje | bartekzbartek | |
PlayStation Phone |
Newsy | Jack | |
Inside Phone |
176x220 | Szymuś | |
Chrome to phoneChrome to phone to autorska aplikacja spod szyldu Google |
Aplikacje | ziomek | |
Phone ScreamAplikacja która chroni nasz telefon przed nie upoważnionymi hasłem. |
Aplikacje | Jack | |
Phone ShortcutsAplikacja do przypisywania skrótów aplikacji do konkretnego klawisza |
Aplikacje | Romuś | |
Phone GuardianProgram może przydac się w razie kradzieży telefonu. |
Aplikacje | Jack | |
Windows Xp PhoneTematyka: technologia |
128x128 | Szymuś | |