| Temat Zamknięty przez: chucky |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Dariushinio | |
|
| witam, jak w temacie pojawiła się strzałka u góry po prawo która zabiera kase z konta jak to wyłączyć ? |
||
| Laki1231 | |
|
| HM jak to będzie działać wejdź w menu-ustawienia-łączność-menadżer połączeń i zobacz tu co jest w danej chwili połączone i do tego kliknij na tym i szczegóły i powiedz nam jaka to aplikacja używa. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Dariushinio | |
|
| brak aktywnych połączeń teraz jeszcze jakieś `i` się pojawiło | ||
| Casaya | |
|
| nie masz zainstalowanych aplikacji typu pogoda? jakas apliakacja dziala w tle.co ostatnio pobierales?? radio internetowe moze dziala?email?? _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Dariushinio | |
|
| nie nic z tych rzeczy, ta strzałka przypomina mi jakby coś się pobierało _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Dariushinio, więc jak tak będzie zrób to co wyżej pisałem _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| Może niech przytrzyma klawisz menu i zobaczy czy nie ma jakiejś aplikacji uruchomionej. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Dariushinio | |
|
| brak aktywnych połączeń[i][u] nie ma włączonej żadnej aplikacji |
||
| Laki1231 | |
|
| Dariushinio, spróbuj wyłączyć widżety w tryb offline. Klikasz opcje na pulpicie tel i tam będzie pisało. Klikasz raz. I sprawdzasz efekt _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Dariushinio | |
|
| nadal jest, nawet jak wejdę z ogólnego na offline w profilach telefonu to nadal strzałeczka jest _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Możesz dać fot lub screena? Bo nie wiem co to może być i o co chodzi _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Dariushinio | |
|
| strasznie niewyraźne zdjęcia wychodzą i nic nie widać bo jest malutka ale narysowałem ją, wygląda identycznie |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N 500] Zabiera kase |
Pytania i Problemy z telefonami | Dariushinio | |
Ręce do góry.... |
Humor | patrikos23 | |
[C7] Grając, gry łącza się z internetem i pobieraja kase |