| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kamcio9516 | |
|
| Witam. Mam problem z moją nokią 500 otóż: -telefon niekiedy się resetuje gdy gram np w gra nagle się zatnie a ekranie pojawia się paski i wyłączy się i włączy i jest wszytko ok - odtwarzacz muzyki nie odtwarza muzyki zrzuconej prosto ta kartę muszę przez program inaczej mam jakiś błąd - ze 2-3 razy zdarzyło mi się ze nie mogłem włączyć aparatu pojawiał się wtedy błąd z jakąś pamięcią - podczas rozmowy mam echo Da się to jakoś naprawić ? Nazwa tematu poprawiona wedlug punktu 1.1 regulaminu tego dzialu. // Undisputed |
||
| sadam81 | |
|
| Hard reset kodem *#7370# Na początek kopia danych z pamięci telefonu: kontakty, wiadomości itp. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Czytałem o tym tel ostatnio. Czekaj do belle i będzie dużo lepiej podobno. Do lutego _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, do lutego raczej ne ma co czekac jak sie tak wiesza. niech juz zrobi ten HR na poczatek _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Radziu wina softa. Ten aparat, resety itp. Tydzień ok i od nowa to samo. Musi wytrzymać. _________________ |
||
| kamcio9516 | |
|
| Używać telefonu spokojnie mogę. Wiec mogę poczekać na belle. A ten hard rest jest w pełni bezpieczny? Jestem laikiem pierwszy mój telefon z systemem... | ||
| Laki1231 | |
|
| Tak bezpiecZny Tylko wszystko tracisz z tel. _________________ |
||
| maciekre | |
|
| Hard Reset jest w 100% bezpieczny. Wykasuje Ci to jednak wszystkie zainstalowane przez Ciebie aplikacje, kontakty w pamięci telefonu, itp. Krótko mówiąc przywróci fona do stanu jak z ze sklepu kupionego. Nie rusza jednak karty pamięci, więc nie musisz się obawiać że z MicroSD coś zniknie. |
||
| kamcio9516 | |
|
| A spoko jak będę miał chwile czasu to to zrobię. dzięki | ||
| Casaya | |
|
| kamcio9516, uwazam za wyjasniony wiec zamykam _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[nokia n73] zacina sie gdy jest karta pam w srodku |
Pytania i Problemy z telefonami | makaveli912 | |
[n73] Telefon się zacina |
Pytania i Problemy z telefonami | switelolo124 | |
[N97] Telefon zacina się |
Pytania i Problemy z telefonami | marekbrown | |
Tani telefon Mp3, slot kart pamieci |
Dyskusje Ogólne | klik218 | |
[6210 Navigator] Telefon się zacina po zmianie softa |
Pytania i Problemy z telefonami | michal1991 | |
[C6-00] Telefon się zacina, wyświetlacz raz działa raz nie |