Autor Wiadomość
gikru N-gage 2.0 for n96 PROBLEM! Napisany: 26 Maj 2010 12:36 N-gage 2.0 for n96 PROBLEM!   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam. kod emotikony: :lol-above:
Podczas odpalania byle jakiej gry wyskakuje mi błąd "kern-exec". W room patcherze wszystko off. Zainstalowałem secmana ale gdy go włączam wyświetla mi się komunikat "Welcome to the installation of BINPDA's secman. Press ok to start installation. Please be patient. The proces take some times" czekam i czekam i nic się nie dzieje ...
Próbowałem również zainstalować app TRK wyskakuje mi taki komunikat.
"Nie można zainstalować składnik jest wbudowany"
Zainstalowałem najnowszą aplikace do odpalania gier n-gage. Pobrana ze sytony www.n-gage.com (oficialna)

Męczę się z tym już 2 dni ... kod emotikony: :thumbdown:
Pomocy!
ziomek N-gage 2.0 for n96 PROBLEM! Napisany: 26 Maj 2010 03:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Prawdopodobnie za wiele aplikacji zainstalowaleś .

Jack N-gage 2.0 for n96 PROBLEM! Napisany: 26 Maj 2010 04:19   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Chyba to nie ma nic wspólnego kod emotikony: :)
Spróbuj to samo z włączonym w tle pakietem open office. Masz zainstalowany n-gage patch? Z kąd pobierasz gry (jeżeli masz reklamować forum wyslij mi na pw)?

gikru N-gage 2.0 for n96 PROBLEM! Napisany: 27 Maj 2010 10:23   Postaw piwo autorowi tego posta
Jackson napisał/a:
  • Chyba to nie ma nic wspólnego kod emotikony: :)
    Spróbuj to samo z włączonym w tle pakietem open office. Masz zainstalowany n-gage patch? Z kąd pobierasz gry (jeżeli masz reklamować forum wyslij mi na pw)?

ogólnie skąd to nie ma znaczenia wszystkie cracked by BiNPDA.
nie wiem dokładnie o jaki pach chodzi możesz jakiś link dać kod emotikony: :)
Jack N-gage 2.0 for n96 PROBLEM! Napisany: 27 Maj 2010 03:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Chodzi o taki dodatkowy plik który należy doinstalować który zazwyczaj jest w paczce wraz z n-gage i nosi nazwę n-gage patch. Jest on niezbędny. Jeżeli chcesz aby gry poprawnie Ci działały potrzebujesz takiej samej wersji patcha jak i aplikacji n-gage więc podaj wersję to poszukam

gikru N-gage 2.0 for n96 PROBLEM! Napisany: 27 Maj 2010 09:55   Postaw piwo autorowi tego posta
Jackson napisał/a:
  • Chodzi o taki dodatkowy plik który należy doinstalować który zazwyczaj jest w paczce wraz z n-gage i nosi nazwę n-gage patch. Jest on niezbędny. Jeżeli chcesz aby gry poprawnie Ci działały potrzebujesz takiej samej wersji patcha jak i aplikacji n-gage więc podaj wersję to poszukam

v.1.40(1557)
ja też poszukam jak nie będzie to po prostu zmienię wersję tej aplikacji n-gage.
Jack N-gage 2.0 for n96 PROBLEM! Napisany: 27 Maj 2010 10:03   Postaw piwo autorowi tego posta

Proszę :
Pobieranie / Download:

gikru N-gage 2.0 for n96 PROBLEM! Napisany: 27 Maj 2010 10:05   Postaw piwo autorowi tego posta
Jackson napisał/a:

hmm... zainstalowałem zniknął znaczek trial , ale ten głupi błąd jest dalej ;/
a może tą aplikacje n-gage trzeba inną a nie z oficialnej strony to tym się coś ma ?
Jack N-gage 2.0 for n96 PROBLEM! Napisany: 27 Maj 2010 10:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Aplikacji wg moich informacji znajdziesz 6 więc możesz testować każdą po kolei aż się uda. Pamiętaj że patch jak i wersja aplikacji ma się zgadzać.

Autor postu otrzymał pochwałę.
gikru N-gage 2.0 for n96 PROBLEM! Napisany: 27 Maj 2010 10:16   Postaw piwo autorowi tego posta
Jackson napisał/a:
  • Aplikacji wg moich informacji znajdziesz 6 więc możesz testować każdą po kolei aż się uda. Pamiętaj że patch jak i wersja aplikacji ma się zgadzać.

a jeszcze jedno pytanko jak się robi hard reset ?

dzięki ogólnie za zainteresowanie:)
Jack N-gage 2.0 for n96 PROBLEM! Napisany: 27 Maj 2010 10:40   Postaw piwo autorowi tego posta

hard format robisz kodem *+3+zielona słuchawka+włącznik i przy wyłączonym telefoni i trzymasz do napisu nokia

chucky N-gage 2.0 for n96 PROBLEM! Napisany: 27 Maj 2010 10:41   Postaw piwo autorowi tego posta

gikru, *,3,zielona słuchawka i power on/off, trzymasz do momentu mrugnięcia napisu nokia, bateria musi być naładowana do co najmniej 70-8-%