| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| drezz | |
|
| Witam. Mam Nokię N-Gage QD i chciałbym zwiększyć sobie w niej pamięć kupując kartę MMC. Problem polega na tym, że nigdzie nie mogę znaleźć do kupienia karty pamięci MMC 2GB, która pasowałaby do mojego telefonu. Niedawno kupiłem kartę MMC 2GB jednak telefon w ogóle jej nie odczytywał. Dodam, że karta kuzyna, który mi ją pożyczył, działała bez zarzutu (nawet zapełniona) jednak posiadała blaszkę, która utrudniała mi korzystanie z tej karty ponieważ blaszka przy wyciąganiu karty często się zrywała a potem wynikały z tego problemy z wydostaniem jej z telefonu, ale do rzeczy. Styki karty kuzyna a karty kupionej przeze mnie znacznie się różniły. Karta kuzyna miała tylko jeden poziomy rząd styków a karta którą kupiłem ma dwa rządki do tego róznią się długością i wydaje mi się, że to właśnie przez to moja n-gage w ogóle nie widziała włożonej karty kupionej przeze mnie. Troche namieszałem ale chodzi mi o to by ktoś mi powiedział czy takie karty z jednym rządkiem styków jeszcze istnieją i jeżeli tak to w jakich rozmiarach (ile MB lub GB) oraz gdzie je mogę dostać? (jakiś sklep internetowy, aukcje itp.) |
||
| Jack | |
|
| http://sklep.tadu.pl/blog...ile-2gb-pretec/ Chyba to jest dobry odnośnik. Jak widzisz karty mają po swojej nazwie specjalne dopiski i pewnie dlatego twoja nie chodziła. _________________ |
||
| darkhitman | |
|
Pobieranie / Download:
masz tu linka do aukcji z karta do ngage mam nadzieje ze pomoglem _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
N-Gageplatforma n-gage PL |
N-Gage 2.0 | patrikos23 | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
MMC Medic |
Programy PC | Gamer | |
MMC Password FinderAplikacja do znajdywania hasła kart pamięci |
Aplikacje | ziomek | |
[E51] Gry z nokii n-gage na n-gage 2.0? |
Pytania i Problemy z telefonami | Exfeletes | |
N-GAGEPaczka aplikacji N-Gage |
Aplikacje | Raziell | |
N-gage vs s^1 |
Porównania, opinie i wybór telefonów | A.Wesker | |
[N-gage QD] vNES |