| Temat Przesunięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| A.Wesker | |
|
| Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć czemu na n-gage są tak rozbudowane gry w 3d a w s^1 jest jakiś syf.Hmm,słaby procek,kitny wyświetłacz 4096 no i Ram a więc jak to jest,ktoś wie? Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. // radziubaker _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Dlatego że N-Gage to typowy telefon do grania.bardziej gierka niż telefon. A s60v5 raczej ma wszystko po troche. Niektóre komórki sa typowo do grania jak wspomniana n-gage lub Sony Ericsson Play. Niektóre sa don innych rzeczy jak np:Iphone....typowy telefon do internetu(choć też dobre gry ma) _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| No tak.N-gage jest typowo do grania ale ciekawi mnie czemu takie gierki ma tak rozbudowane,przecież w osiągach s^1 bije go na głowę _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Hm, ale n5230 ciągnie N-Gage z tym, że na dotyku ciężko pograć może N-Gage ma jakiś kod optymalizacji, a zwykłe gry pisane na symbiana nie. Ale jakby ktoś umiał, albo inaczej chciał to by były takie gry. _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| No niestety 5230 ciągnie z n-gage ale nie wszystkie.Takie gry jak Resident Evil szokują _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Szokują gry to z WP7 widziałeś wstawki? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, ja sie przymierzam do SE Play... _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Laki1231,ano szokują ponieważ mój system marnie wygląda.Naprawdę ładna grafika i nie ma akceleracji 3d,procek też do kitu.No ale panowie nie zbaczajmy z tematu. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
N-Gageplatforma n-gage PL |
N-Gage 2.0 | patrikos23 | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[E51] Gry z nokii n-gage na n-gage 2.0? |
Pytania i Problemy z telefonami | Exfeletes | |
N-GAGEPaczka aplikacji N-Gage |
Aplikacje | Raziell | |
n-gage na innov8 |
Pytania i Problemy z telefonami | bartekzbartek | |
N-Gage QD i MMC |
Pytania i Problemy z telefonami | drezz | |
[N-gage QD] vNES |
Szukam | drezz | |
[C6] Firefox i N-gage |