| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patrikos23 | |
|
N-Gage 1.40.1557 All NoTrial PL by TgMbR Tłumaczenie PL by TgMbR wersji zrobionej przez Bodyz, która powinna działać na wszystkich złamanych s60, patch no trialowy. Całość ładnie zapakowana w jeden plik SIS. <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://mobilesmania.com/forum/uploads/post-150199-1212538318.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Uwagi: * POLSKA wersja językowa * nic nie trzeba patchować, doinstalowywać, hackować * przy instalacji należy włączyć patch open4all. * natomiast przy odpalaniu gier należy go wyłączyć. Waga 9,19MB <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> Dodano screen // Jackson _________________ |
||
| maniek528 | |
|
| można na inny serwer prosic?? [ Komentarz dodany przez: Jackson: 02 Gru 2010 06:35 ] przecież działa... |
||
| tkaczyk24 | |
|
| "Serwer z którego próbujesz pobrać plik jest chwilowo niedostępny. " można reup? |
||
| patrikos23 | |
|
| Inny serwer Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| blueband | |
|
| hasło nie działa, może ktoś podać prawidłowe? z góry dzięki [ Komentarz dodany przez: Jackson: 13 Sty 2011 10:39 ] symbiane.pl |
||
| Franiolll | |
|
| Witam próbuje zainstalować ta platforme na mojej n95 mam ROMpatchera w którym jest patch open4all odpalam ten plik który stąd sciągnałem naciskam kontynuuj kontynuuj kontynuuj... instaluje na telefonie i na samym koncu wyskakuje "nie mozna instalować" dodam że tel mam zhackowany pozdrawiam i licze na pomoc |
||
| Jack | |
|
| Zainstaluj wersję 1.10 _________________ |
||
| Emil_2525 | |
|
| A dla E61 jaka wersja będzie odpowiednia? Kiedyś zainstalowałem N-GAGE na swojej E61 ale nie pamiętam jaka była to wersja... Próbowałem wersji 1.10 i 1.40 ale "nie można zainstalować" _________________ |
||
| Baton | |
|
| shackuj telefon najnowszą wersja to RomPatcher automatycznie ci się zainstaluje _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Tak jak w pierszym poście-Tylko zhakowane www.symbiane.pl/just-hack...-3-vt22648.html _________________ |
||
| wojtekkrauze | |
|
linki nie dzałają |
||
| Laki1231 | |
|
| wojtekkrauze, nie ma sensu się wysilać N-Gage już nie istnieje. _________________ |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[E51] Gry z nokii n-gage na n-gage 2.0? |
Pytania i Problemy z telefonami | Exfeletes | |
N-GAGEPaczka aplikacji N-Gage |
Aplikacje | Raziell | |
N-gage vs s^1 |
Porównania, opinie i wybór telefonów | A.Wesker | |
n-gage na innov8 |
Pytania i Problemy z telefonami | bartekzbartek | |
N-Gage QD i MMC |
Pytania i Problemy z telefonami | drezz | |
[N-gage QD] vNES |