| Temat Przesunięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| piomon1 | |
|
Witam. Temat dotyczy nokii 500 a mianowicie problemu z wifi. Włączam program w menu łączność o nazwie WLAN- wyszukuje dostępne sieci po chwili jest ich kilkanaście w tym 2-3 niezabezpieczone daje połącz i trwa łączenie i po chwili pisze że połączono w szczegółąch czas połączenia leci i przesyłąne kB też na początku jeśli włączam przeglądarkę przez dłuższy czas nie reaguje potem pisze błąd połączenia w opisie usługodawcy pisze że sieć otwarta . co morze być tego przyczyną może jakaś zła konfiguracja ?Temat poprawiony i przeniesiony do odpowiedniego dzialu. // radziubaker |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie przyczyną jest włączona filtracja MAC na tamtym ruterze. Ktoś płaci a ty kradniesz nie ładnie.:) Musi ktoś zgodę wyrazić aby się połączyć. _________________ |
||
| piomon1 | |
|
Tiaa jak widzisz piszę więc nie kożystam z internetu w telefonie więc żadnym złodziejem nie jestem i nie mam zamiaru ponieważ sam placę za neta i tak powinno być jednak w moim mieśćcie są jakieś hotspoty i chciałem za pośrednictwem nich wypróbować sieć w nowym telefonie jak widać nieudolnie ale pewnie każdy tak ma na początku, więc zanim zaczniesz drogi kolego krytykować może podziel się swoją wiedzą jak powinno się krok po kroku korzystać z sieci i jak rozpoznać te z którymi można się połączyć bo jak pisałem nie łaczyłem się z sieciami z kłódką a tylko z otwartymi które to uznałem za darmowe ale widać tak nie jest ze wszystkimi. no to ja się opisałem teraz Ty napisz jak nie popełąniać takich błędów ... |
||
| Laki1231 | |
|
| HOTSPOTY są odblokowane ale są dopiski że jest to hotspot przeważnie albo tyle ludu się zejdzie, że nic nie zrobisz, a czy to jest hotspot to na niektórych tel można rozpoznać jest inna ikonka łączenia z taką siecią wtedy. _________________ |
||
| piomon1 | |
|
| dziś w pracy połączyłem sie z darmową siecią wewnętrzną zakładową i niczym nie różniła sie w opisie oprócz oczywiście nazwy od tych niezabezpieczonych w pobliżu domu. NO nie licząc tego że nie dało się włączyć przeglądarki, wszystkie otwarte a nie z każdą działa przeglądarka kiepsko to jakoś oznaczone powinien być komunikat jakiś czy co | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N95 8GB] Brak odpowiedzi bramy (WLAN) |
Pytania i Problemy z telefonami | mati6330 | |
[Satio] Brak połączenia z satelitą |
Pytania i Problemy z telefonami | glodny_wrazen | |
[5230] Brak połączenia Pc Suite |
Pytania i Problemy z telefonami | maniek1001 | |
[N97] Brak połączenia wifi |
Pytania i Problemy z telefonami | bartek_kubicki | |
[N500] Brak historii |
Pytania i Problemy z telefonami | Qabrix | |
[N95 8GB] Brak połączenia z komputerem |
Pytania i Problemy z telefonami | Qubenss | |
Wlan WizardJest to program dodający pasek w tryb. got. o dostępności sieci WLAN |
Aplikacje | ziomek | |
[C5-03] Usunięcie wyszukiwania wlan na ekranie |
Pytania i Problemy z telefonami | sisej | |
[Nokia 5800 problem wlan] |
Pytania i Problemy z telefonami | cichy024 | |
[n97] Samoczynnie wyskakuje (wybierz połączenie wlan) |
Pytania i Problemy z telefonami | racek26 | |