| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Dariushinio | |
|
| czy można mieć darmowy internet w tym telefonie ? i czy wbudowana nawigacja gps też może być darmowa? bo miałem 9 zł zeżarło a teraz nic nie działa |
||
| chucky | |
|
| Darmowy internet masz wtedy gdy łączysz się z routerem przez wifi lub ściągasz pakiet internetowy a żeby nawigacja nie pobierała kasy musisz zrobić tak, menu/aplikacje/lokalizacja/ustalanie pozycji/metody ustalania pozycji i odznacz tam wspomaganie gps _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Casaya | |
|
| tak jak chucky mowi nie ma darmowego neta.chyba ze jakis pakiet internetowy do wykorzystania od sieci ale go trzeba wykupic. co do gps to zrob jak.napisal chucky zjadlo ci kase bo miales wspomaganie gps na podstawie danych z sieci.jak to wylaczysz to bedziesz mial wyszukiwanie na podstawie satelit. swoja droga 9 zl.za wyszukanie satelit to duzo.normalnie to jest koszt groszowy.czy aby masz mapy wgrane poprzez ovi suite?czy moze pobierasz mapy z neta?wtedy naciagnie kase. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| Ta i za namierzanie bierze ledwo 10kb na początku tylko. Darmowy internet po doladowaniu w play bez limitu był. Tak to jedynie wifi _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Dariushinio | |
|
chucky napisał/a:
nie ma czegoś takiego jak aplikacje>lokalizacja aha i ciągle w górnym lewym rogu mi wywala konfiguracja nieudana nie wiem ocb sry za post pod postem, myślałem ze jest jak na dw Nie piszemy podwójnych postów // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| Dariushinio, trzeba neta skonfigurować, sms konfiguracyjne masz na stronie operatora _________________ |
||
| Dariushinio | |
|
| dobra mam , ustawienia>ustawienia aplikacji>ustawienia pozycji tutaj było Laki1231 napisał/a:
ok ps. jak skonfiguruje te wiadomości to przyjdą mi sms z noki sklepu ? bo tutaj z przegląradki wysyłam motywy na mój nr i nic nie przychodzi |
||
| Casaya | |
|
| Dariushinio, a masz poprawny numer telefonu wbity i a ustawieniach OVI nusisz miec wpisany poprawnie model swojego telefonu. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Darmowy internet przez bluetoothjak ktoś nie ma wifi w kompie |
Pozostałe | wentyl007 | |
Darmowy Internet - w Aero2 |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
Darmowy Internet w McDonald's |
Pogaduszki | piotre19 | |
Darmowy Internet w Grodzisku Wielkopolskim |
Newsy | Szymuś | |