Autor Wiadomość
Dariushinio [N500] Darmowy internet i nawigacja Napisany: 21 Gru 2011 09:13 [N500] Darmowy internet i nawigacja   Postaw piwo autorowi tego posta
czy można mieć darmowy internet w tym telefonie ?
i czy wbudowana nawigacja gps też może być darmowa?
bo miałem 9 zł zeżarło a teraz nic nie działa kod emotikony: :O
chucky [N500] Darmowy internet i nawigacja Napisany: 21 Gru 2011 10:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Darmowy internet masz wtedy gdy łączysz się z routerem przez wifi lub ściągasz pakiet internetowy a żeby nawigacja nie pobierała kasy musisz zrobić tak, menu/aplikacje/lokalizacja/ustalanie pozycji/metody ustalania pozycji i odznacz tam wspomaganie gps

Autor postu otrzymał pochwałę.
Casaya [N500] Darmowy internet i nawigacja Napisany: 21 Gru 2011 11:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
tak jak chucky mowi nie ma darmowego neta.chyba ze jakis pakiet internetowy do wykorzystania od sieci ale go trzeba wykupic.
co do gps to zrob jak.napisal chucky
zjadlo ci kase bo miales wspomaganie gps na podstawie danych z sieci.jak to wylaczysz to bedziesz mial wyszukiwanie na podstawie satelit.
swoja droga 9 zl.za wyszukanie satelit to duzo.normalnie to jest koszt groszowy.czy aby masz mapy wgrane poprzez ovi suite?czy moze pobierasz mapy z neta?wtedy naciagnie kase.

Laki1231 [N500] Darmowy internet i nawigacja Napisany: 21 Gru 2011 12:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Ta i za namierzanie bierze ledwo 10kb na początku tylko. Darmowy internet po doladowaniu w play bez limitu był. Tak to jedynie wifi

Dariushinio [N500] Darmowy internet i nawigacja Napisany: 25 Gru 2011 10:32   Postaw piwo autorowi tego posta
chucky napisał/a:
  • Darmowy internet masz wtedy gdy łączysz się z routerem przez wifi lub ściągasz pakiet internetowy a żeby nawigacja nie pobierała kasy musisz zrobić tak, menu/aplikacje/lokalizacja/ustalanie pozycji/metody ustalania pozycji i odznacz tam wspomaganie gps

nie ma czegoś takiego jak aplikacje>lokalizacja kod emotikony: :P

aha i ciągle w górnym lewym rogu mi wywala konfiguracja nieudana
nie wiem ocb

sry za post pod postem, myślałem ze jest jak na dw kod emotikony: :D

Nie piszemy podwójnych postów // Jackson
Laki1231 [N500] Darmowy internet i nawigacja Napisany: 25 Gru 2011 10:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Dariushinio, trzeba neta skonfigurować, sms konfiguracyjne masz na stronie operatora

Dariushinio [N500] Darmowy internet i nawigacja Napisany: 25 Gru 2011 11:03   Postaw piwo autorowi tego posta
dobra mam , ustawienia>ustawienia aplikacji>ustawienia pozycji
tutaj było kod emotikony: :P

Laki1231 napisał/a:
  • Dariushinio, trzeba neta skonfigurować, sms konfiguracyjne masz na stronie operatora

ok kod emotikony: :]

ps. jak skonfiguruje te wiadomości to przyjdą mi sms z noki sklepu ?
bo tutaj z przegląradki wysyłam motywy na mój nr i nic nie przychodzi
Casaya [N500] Darmowy internet i nawigacja Napisany: 25 Gru 2011 04:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
Dariushinio, a masz poprawny numer telefonu wbity i a ustawieniach OVI nusisz miec wpisany poprawnie model swojego telefonu.