| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| bungar | |
|
| Witam mam od wczoraj telefon nokia 500 i mam kilka pytań. 1.Czy jest możliwe, aby ustawić nawigacje na darmową i żeby sie nie łączyła z internetem, a więc żeby nie zabierała kasy? 2. Czy rejestracja w nokia ovi jest darmowa i jeśli pobiorę jakieś bezpłatne aplikacje i programy to czy nie będą zżerać kasy? 3. Czy do tych gier trzeba coś kombinować z telefonem czy wystarczy normalnie wgrać? Z góry dzięki za odpowiedź |
||
| Laki1231 | |
|
| 1. Wyłącz wspomagania APS w telefonie ale dużej twoją pozycję będzie ustalał. A to max 10 groszy tylko na początku połączenia. 2. Nie będzie za bezpłatne jest darmowa. 3. Niepodpisane gry i aplikacje tel trzeba shakować. Gry HD oraz wymagające GPU nie będą działać na tym tel. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| bungar | |
|
| A te gry darmowe z nokia ovi będa normalnie działać czy tez trzeba hackować? I rejestracja na tamtej stronce jest darmowa i do niczego nas nie zmusza, tak? | ||
| Laki1231 | |
|
| Normalnie. Darmowa. Już pisałem _________________ |
||
| bungar | |
|
| Ok dzięki wielkie, jak będę miał jeszcze jakies pytani to napiszę, a czy to hackowanie wiąże się z utratą gwarancji? Bo w tym poradniku na temat hackowania są dwa podpunkty jeden ża tak, a drugi że nie? | ||
| Laki1231 | |
|
nie koniecznie zależy od kliku czynników wymienionych w poradniku przecztaj co wolno a czego nie i się dowiesz...Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| bungar | |
|
Ok narazie dzięki wielkie za pomoc, jak będzie jakiś problem to się zwróce tutaj Mam jeszcze jedno pytanko jak gdzieś znajdę grę i jest ona podpisana to można normalnie instalowac bez hackowania tak? Witam ponownie gdzie zainstalować motywy na karcie pamięci, bo na telefonie nie ma wolnego miejsca, da się? |
||
| Laki1231 | |
|
| No instalujesz z poziomu tel motyw i on pyta o wybór miejsca instalacji bez różnicy gdzie będzie to instalował czy karta pamięci czy pamięć tel. _________________ |
||
| bungar | |
|
| Ale chodzi o to że jak podłączam tel do komputera do wyświetla że na telefonie miejsca nie ma, a to przeciez tam jest ten folder do instalek tak? | ||
| Laki1231 | |
|
| Nie, instalki możesz kopiować na kartę pamięci i przez dowolny menadżer plików instalować _________________ |
||
| Casaya | |
|
| bungar, nie dawaj pochwaly co odpowiedz temu samemu userowi.w mysl regulaminu 2.3. Moderatorzy mają prawo zdjąć pochwałę gdy user rozda ich za dużo w temacie. cofam Laki1231, jedna pochwale. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jeśli pochwała dotyczy nowego pytania to może. Ciągle mnie się czepiasz już nudne się robi Laki nie czepiam sie.Nie ma co tutaj komentowac. // Undisputed |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[C6] Kilka pytań początkującego |
Pytania i Problemy z telefonami | Latek | |
[Nokia N8] Kilka pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | mssg | |
5530 Kilka pytań |