Autor Wiadomość
jezzman [N500] Nie wszystkie gry chcą dzialać Napisany: 07 Gru 2011 05:53 [N500] Nie wszystkie gry chcą dzialać   Postaw piwo autorowi tego posta

Siemka
Mam problem z tym telefonem bo jak wrzucę grę na kartę i zainstaluje to albo gra się włączy pokażę się filmik i wyłączy tak miałem z Ferrari GT Evolution (HD) albo się odpali i pokażę jakiś napis. Teraz zainstalowałem Assasin Creed i pokazał się filmik z gry i się gra wyłączyła. Co z tym zrobić??? miał ktoś takie problemy ???

Prosze nie uzywac w temacie slowa problem.nie czytales regulaminu.nastepnym razem temat poleci do kosza.Poprawione na wersje regulaminowa // radziubaker
Laki1231 [N500] Nie wszystkie gry chcą dzialać Napisany: 07 Gru 2011 06:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
jezzman, na 500 gry HD nie działają

sadam81 [N500] Nie wszystkie gry chcą dzialać Napisany: 07 Gru 2011 06:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Nie działają bo nie masz GPU, a do gier HD owe GPU jest wymagane. Owe GPU to nic innego jak zaawansowana karta graficzna z obsługą 3D.

piomon1 [N500] Nie wszystkie gry chcą dzialać Napisany: 08 Gru 2011 04:58   Postaw piwo autorowi tego posta
mam podobne przypadki z grami na n500 instalowałeś może jakichś worms-ów działających na nia ?
kod emotikony: :nerd:
sadam81 [N500] Nie wszystkie gry chcą dzialać Napisany: 08 Gru 2011 05:04   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Worms HD, grrr na tej Nokii nie pójdą gry HD bo ten telefon nie ma GPU, czyli wsparcia procesora graficznego z obsługą 3D

Laki1231 [N500] Nie wszystkie gry chcą dzialać Napisany: 08 Gru 2011 05:06   Postaw piwo autorowi tego posta

^^^^ powtarzam to 25raz brak GPU - procesora graficznego

jezzman [N500] Nie wszystkie gry chcą dzialać Napisany: 10 Gru 2011 05:12   Postaw piwo autorowi tego posta

ale mi nie tylko gry hd nie działają nawet inne jak ściągnę w sis to nic. Ściągłem angry birds u nic ale w javie działa każda
Laki1231 [N500] Nie wszystkie gry chcą dzialać Napisany: 10 Gru 2011 05:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Angry Birds zalicza się do HD wymaga GPU

kaczor12345 [N500] Nie wszystkie gry chcą dzialać Napisany: 15 Gru 2011 09:53   Postaw piwo autorowi tego posta

W takim razie jakie gry czy programy działają na 500-ce?
sadam81 [N500] Nie wszystkie gry chcą dzialać Napisany: 15 Gru 2011 09:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Zaraz podam link kod emotikony: :D

EDIT:
większość stąd lub nawet wszystkie kod emotikony: :D
http://symbiane.pl/gry-vf137.htm

Grzenio [N500] Nie wszystkie gry chcą dzialać Napisany: 15 Gru 2011 10:00   Postaw piwo autorowi tego posta

Jakie? Java i Gry bez dopisku HD.

sadam81 [N500] Nie wszystkie gry chcą dzialać Napisany: 15 Gru 2011 10:01   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Czyli gry z działu v5 kod emotikony: :E