| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| shey998 | |
|
| Witam No więc na samym początku proszę o wyrozumiałość, po pierwsze od kilku dni mam ten telefon (nokia 500) a po drugie jestem dziewczyną (nie wiem, czy to dobry argument) i kompletnie sie na tym nie znam. Sprawa wyglada tak, że nie moge przenieść plików sis z komputera na telefon. Wyskakuje błąd, że ten plik nie jest obsługiwany na tym urządzeniu. A chyba większosc aplikacji na nokie które posiadam, mają format pliku sis. Więc nie czaje. A no i drugi problem- gdzie przenosić pliki. Póki co przenosze wczystko na nośnik mass memory- received files. Może z tym jakiś problem, powinnam przenosić w inne miejsce? z góry dzięki, Pozdrawiam Nazwa tematu poprawiona wed³ug punktu 1.1 regulaminu tego dzia³u. // Undisputed |
||
| Laki1231 | |
|
| Przenoś sobie je do folderu OTHERS(Inne) lub bezpośrednio na kartę pamięci. Telefon podpinaj w trybie pamięć masowa. A plik może jest uszkodzony i pasuje pobrać drugi raz? _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| shey998 | |
|
No dzięki. A co do plików to raczej nie są uszkodzone, bo troche dziwnie żeby wszystko co ściągnęłam miało jakieś wady. Ale popróbuje jeszcze, może sie uda. |
||
| Laki1231 | |
|
| shey998, to być może związane z wgraniem nowego softu do tel _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Reupload plików |
Szukam | BoRoS | |
[swf na sis] Patchowanie plików Flash do Symbian |
Pytania i Problemy z telefonami | Night123 | |
Patch zezwalający na wysyłanie plików: sis, jar, mid |
Modyfikacje | lui754 | |
[N500] Zniknęła część plików z folderu sys/bin |
Pytania i Problemy z telefonami | matrixskl | |
[C5-03] Menadżer plików nie pokazuje plików |
Pytania i Problemy z telefonami | DoMoFoN | |
[Neo V] Przenoszenie z SD do SD ?!? |
Pytania i Problemy | xJAmaTOx | |
[5230] Przenoszenie sms'ów |
Pytania i Problemy z telefonami | Harmattan | |
[E71] Przenoszenie ikon |
Pytania i Problemy z telefonami | Dav | |
Super SISTo prosta aplikacja dzięki której rozpakujemy i zapakujemy pliki sis, sisx. |
Python | Jack | |
Sis EditorAplikacja do edycji plików *.sis w telefonie. |
Aplikacje | patrikos23 | |