| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| bungar | |
|
| Witam mam problem do tej pory wifi chodziło dobrze. Dzisiaj gdy chciałem posiedzieć w szkole to normalnie połączyło przez wifi z dobra siłą sygnału, ale nie otwierało żadnych stron tak jakby nie było neta. Niestety nie mogłem zresetować, bo zapomniałem pinu w domu spróbuję, ale jesli problem nie ustapi to co może być przyczyną? | ||
| Laki1231 | |
|
| bungar, na szkolnej wifi działało, czy tylko w domu. Jak działało to hard reset. Jak nie działało i nie próbowałeś wcześniej w szkole to powodem może być potrzeba udostępnienia neta przez admina sieci. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Po prostu ktoś z nauczycieli/administratorów założył filtrację MAC. Nic na to nie można poradzić, jedynie rozmowa z nauczycielem i wklejenie twojego adresu mac do routera. Adres sprawdzisz kodem: *#62209526# (*#mac0wlan#) 0 to jest cyfra. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| TheBesteva, jeżeli mu działał to mac tu nie pomoże. Wogóle by się nie połączył jakby filtracja była. Mam tak w domu. _________________ |
||
| bungar | |
|
| Wcześniej działało w szkole.Dzisiaj pisało że połączono, ale nie dało się przeglądać żadnych stron, a z wifi jest wszystko OK, bo kolegom działało? | ||
| Laki1231 | |
|
bungar, więc hard reset tel i powinna zostać przywrócona sprawność modułu wifi zrób kopie zapasowa danych _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| bungar | |
|
| Ok trzeba zrobic kopie zapasową, aczy po tym tel traci gwaranację? Jeśli nie to jak mam zrobic ten hard reset? |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie traci gwary. kodem *#7370# co do kopii napisałem wyżej. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| bungar | |
|
| I przy włączonym tel wpisac ten kod wystarczy? | ||
| Laki1231 | |
|
| bungar, tak _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |