| Temat Zamknięty przez: Harmattan |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| A.Wesker | |
|
| Tak jak w temacie.Jaką metodą poprzez kompa usunąc hacka.Psuje mi się ten szmelc a mam gware więc w ostateczności oddam to serwisu! Ps.Tylko bez gdybania. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. // radziubaker _________________ |
||
| Casaya | |
|
| A.Wesker, Ja bym to zrobił tak. Hard reset telefonu,wgranie czystego nieshackowanego softa.format karty pamieci. Ale jesli zmieniałeś Product Code telefonu to raczej po gwarancji,lub kiedy po shackowaniu aktualizowałeś telefon. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| A.Wesker | |
|
| Chodzi mi o kompa.Wali mi sie tel i to nie ma zwiazku z softem.Jest to mechaniczna sprawa wymagająca ingerencji w tel a ja nie mam zamiaru tracić gwary _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Walnij HARD RESET jak nie hakowałeś metodą wgrywania softa, i gwarancje odzyskasz. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| A.Wesker | |
|
| Ta.Jak bede mógl.Jak z pozycji kompa to zrobic _________________ |
||
| Baton | |
|
| a co Ci się dokładnie dzieje z tym fonem po hackowaniu?? może inaczej można rozwiązać ten problem?? jak nie no to zrób tak jak Laki napisał _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
Przeleć go NSU na str. Nokii masz._________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Nie.Nie.Chodzi o sprawę fizyczną a jak siadzie mi złom to mi gwary nie uznaja bo mam hacka.Zresztą wyjaśnione.Do zamkniecia _________________ |
||
| Harmattan | |
|
Zamykam [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 11 Lip 2011 09:44 ] Byłem pierwszy HAHA [ Komentarz dodany przez: Satio: 11 Lip 2011 09:46 ] Następnym razem ja to zamknę _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Kopia zapasowa danych na telefonieprzyda się przed wgraniem oprogramowania |
Pozostałe | wentyl007 | |
[X6] Usuwanie plików - usuwanie wyłącznie zbędnych rzeczy |
Pytania i Problemy z telefonami | klik218 | |
[N5230] Certyfikat |
Pytania i Problemy z telefonami | Steven150 | |
[N5230] Gry na cfw symbian anna v.7 |
Szukam | dropowa007 | |