| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Trias | |
|
| Witam;] Mam takie pytanie czy jest jakiś program na N5800XM, który odtwarza filmy avi i xivd....?? Bo znalazłem program ale tylko na rmvb;/ Z góry thx Pozdrawiam Trias |
||
| Casaya | |
|
| Trias, pełne filmy itak nie pójdą.będą się ciąć.masz takie programy jak smartmovie,real player july player i kilka innych dostępnych w dziale aplikacje s60v5 .linku niestety nie dodam bo wyjechałem dzisiaj do liverpool i niestety z telefonu pisze. Możesz też zostać Vipem i wtedy dostaniesz dostęp do działu dla vipów gdzie masz skonwertowane filmy. ale tutaj musisz już pisać do administracji czyli stankovi23,lub ziomek, _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| Mniejsza z VIPEM i programami ja proponuje konwertować tym, innej możliwości nie widzę: http://symbiane.pl/any-dv...nal-vt20212.htm _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Ale koledzy sie mylicie.Smartmovie odpali i Divx mobie też.Sam oglądałem i działa płynnie! _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
A.Wesker, jak pobierzesz w rozdzielczości wyższej niż twój ekran to tnie wiem bo miałem kiedyś 5800XM dużo również zależy od kodeku w jakim jest film._________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| To zalezy od programu.Ja używam Divx mobile i nic nie tnie. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, dobrze jest konwertować tym programem co dałes.Trias, powinieneś też z owego programu skorzystać. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Instrukcja instalacji programu JAF na Windows 7 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[Omnia HD] Szukam programu |
Szukam | Szymon035 | |
[E52] Szukam programu z baza bankomatów |
Szukam | Tawarisz | |
[e72] Szukam programu obsługującego chińskie znaki |
Szukam | torten | |
Szukam Programu - Wykrywacz duchów [MTV REKLAMA]Wykrywacz Duchów z Reklamy na MTV |
Szukam | Nevii | |
Szukam programu który umożliwi mi oglądanie filmów na Youtub |
Szukam | danek-94 | |
[N73] Szukam programu na telefon którym za pomocą bluetooth....będę mógł sterować youtubem |
Szukam | Grzenio | |
N5800XM - Dodatkowe foldery |
Modyfikacje | v1sioN | |
Recenzja programu Blob |
Recenzje Gier i Aplikacji | Laki1231 | |