| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| krzysiekage | |
|
| Jeśli temat nie odpowiedni proszę przymknąć na to oko ale nie wiedziałem jak to wszystko sformułować;d Po pierwsze chce się spytać o to czy jak bateria mi padła(oryginalna od zakupu telefonu była w ni przez rok ale chyba to jej limit i tel sam się wyłącza podczas wstrząsów, puknięć w telefon lub małego nacisku na klapkę a bateria jest pełna i jest tak od jakiś dwóch miesięcy) i tak jest tylko na tej baterii na drugiej którą dokupiłem jest wszystko poprawnie...więc czy można coś z tej baterii jeszcze zrobić żeby telefon mógł na niej funkcjonować poprawnie?? Drugie pytanie pewnie będzie banalne dla znawców;p Jak przenieść foldery z menu głównego do innego folderu??(próbowałem z x-plore ale jestem w tym szary) I ostatnie pytanie dotyczy trybu 'offline' który pojawił się zamiast nazwy operatora a gdy uruchomiłem ponownie tel. pojawiło się pytanie;' czy chcesz używać tryb offline??'(lub coś w tym stylu) wybrałem NIE i jest wszystko po staremu ale nie wiem o co chodzi z tym;p mógłby ktoś wytłumaczyć? Zmieniłem nazwę tematu na taką, która więcej mówi//Jackson |
||
| Jack | |
|
| 1. Może by ją docisnąć jakimś papierkiem? 2. Folderu używając podstawowych opcji niestety nie przeniesiesz. Teraz napisze krótką instrukcję jak to zrobić > wejdz w menu i folder który chcesz przenieś ustaw na pierwszym miejscu w menu [lewy górny róg] > następnie najedŹ na aplikację która pierwotnie możesz przenieść do wybranego folderu np galeria i daj opcję pozostawiając tak. > następnie naciśnij klawisz włączania i wybierz profil offline. Pozostaną wtedy opcję a wśród nich opcja przenoszenia do folderu. > wybieramy i ją i wyznaczany folder do którego chcemy przemiesz nasz folderu 3. Profil offline to nic innego jak odłączenie się od sieci. Bardzo przydatny gdy nie mamy karty sim _________________ |
||
| krzysiekage | |
|
| Dzięki wszystko jasne poza; Jackson napisał/a:
I bateria dobrze łączy bo próbowałem tak samo pod ładowarką i było wszystko gites...wydaje mi się że to nie wina tego że bateria nie łączy odpowiednio tylko dlatego że ok roku była w telefonie(telefon miała moja młodsza siostra(12lat) która napisała kilka smsów na dzień i tel leżał bezczynnie a ładowany był co 5-7 dni więc bateria nie była obciążona)...A numeru z papierkiem próbowałem już nawet inne przedmioty tam wkładałem żeby bateria była stabilna i nic;/ A do zmiany tematu nic nie mam dobrze zrobiłeś:D |
||
| Jack | |
|
| Co do pierwszego to najedź na galerię i wybierz opcje. Jeżeli czegoś nie wiesz wbijaj na PW. Co do baterii to wymień ją bo domowego sposobu na naprawienie raczej nie ma _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| ziomek | |
|
| jeśli masz zhackowany telefon to możesz też użyć patcha "pokaż ukryte opcje w menu" i będziesz miał przenieś w opcjach . _________________ |
||
| krzysiekage | |
|
| dzięki ziomku ale udało się zrobić w sposób przedstawiony przez Jacksona;p Tylko że folder do którego przenosiłem inne foldery(jego nazwa to folder) przeniosłem do folderu 'foldery' i muszę wszystko robić od nowa i trochę uważać bardziej:D |
||
| Jack | |
|
| Narazie zamykam. Jak Będziesz miał jeszcze jakieś pytanie to pisz na pw lub zgłoś temat z prośbą o otworzenie tematu. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N97] 3 pytania początkującego |
Pytania i Problemy z telefonami | chrissmarks | |
[E52] Pytania początkującego |
Pytania i Problemy z telefonami | piniu | |
Android - Pytania początkującego |
Pytania i Problemy | adas13 | |
[SGS2] Pytania początkującego użytkownika |
Pytania i Problemy | Qmshot | |