| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| d3spot | |
|
| Witam Mam takie pytanie, posiadam Nokie N73 i ostatnio u kumpla widziałem który posiada jakąś Nokie z serii E-series, że w aktywnym trybie gotowości ma pokazane ostatnie wiadomości sms, lub emajl... czy dałoby radę takie coś zrobić w Nokii N73? Tutaj obrazek jak to wygląda w tej Nokii: Za pomoc będą plusy! |
||
| Laki1231 | |
|
| Z tego co ja się orientuje te powiadomienia są tylko na telefonach Nokii z serii komunikator czyli wszystkie modele na "E" _________________ |
||
| d3spot | |
|
| Szukam na necie jakiś informacji właśnie, i <ciach> tutaj znalazłem jak narazie Plugin z Emajla ! I jest chyba on dla N73 również ! Ale najbardziej by mnie interesowało to z tymi smsami. ! [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 29 Maj 2011 12:38 ] Nie cytuj całego poprzedniego posta, na forum jest zakaz reklamowania stron konkurencji - otrzymujesz ostrzeżenie słowne następnym razem warn. Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum. // Laki1231 |
||
| Laki1231 | |
|
| E-mail owszem jest sms wątpię chyba, że ktoś przerobił. _________________ |
||
| d3spot | |
|
| Może pluginy jakoś oddzielnie da się zainstalować w N żeby pojawiły sie te smsy w tybie gotowości? http://symbiane.pl/modyfi...r-got-vt238.htm Skoro tu ta się zrobić opcje szukaj w Serii E, to może i podobnie sprawe dałoby sie zrobić w N z smsami? |
||
| Laki1231 | |
|
| Osoba która umie porządnie robić softy pewnie by to zrobiła. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Aktywny tryb gotowości, MODING |
Modyfikacje | dami278787 | |
[n73]Tryb gotowości powiekszony w n73 |
Szukam | markos103 | |
Tryb gotowości w widoku landscape |